in

Bogdan Mihai, managerul SJUC Călărași: Cel mai important proiect aflat în derulare în zona de pilot este de pontaj electronic

Managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai, anunță într-o conferință de presă susținută astăzi de Partidul Social Democrat Călărași că programul ambulatoriului va fi mărit până la ora 18:00. Alt subiect prezentat de acesta a fost implementarea unui sistem corect de audit pentru personalul medical superior, astfel încât salariul poate varia în funcție de munca depusă.

Bogdan Mihai, managerul SJU Călărași: Începând de ieri (n.r. 23.06.2021) practic s-a încheiat perioada mea de interimat la Spitalul Județean de Urgență Călărași. A fost organizat un concurs, din păcate nu s-a mai înscris nimeni, m-am înscris doar eu. O să discut despre proiectele pe care le-am început. Cel mai important proiect aflat în derulare în zona de pilot este de pontaj electronic. Vă pot povesti faptul că acest demers a generat niște mici discrepanțe în ceea ce privește activitatea unor angajați ai Spitalului Județean de Urgență, dar mai multe detalii despre acestea le vom prezenta în conferința de presă de săptămâna viitoare. O să vorbim pe situații statistice, o să vorbim pe elemente concrete, nu o să ducem discuția într-o zonă doar generală. Practic, o să vă arăt niște situații în care există personal medical superior care, la un moment dat, nu justifica salariul. Pentru asta am considerat la acel moment implementarea unui sistem corect de audit, astfel încât fiecare să fie plătit pentru ceea ce face. Face mai mult, îl plătim mai mult, face mai puțin, încercăm să îl plătim mai puțin.

În perioada următoare vom implementa și mărirea programului de la ambulatoriu. O să-l ducem undeva la ora 18:00. În continuare, încă lucrăm la ceea ce înseamnă interconectivitatea programărilor cu soft-ul pe care îl folosim la stabilirea orelor în care medicii pot veni la program, pot primi pacienți.

4 3 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primăria Borcea oferă burse elevilor pentru performanță, merit, de studiu și de ajutor social

VIDEO. Beștea Mihai, despre desființarea centrului DGASPC Plătărești. Municipiul Oltenița va avea o filială a Centrului Cultural Județean