in

Bazinul de înot didactic din Călărași ar putea fi deschis pe 15 iunie

Primarul Municipiului Călărași, Marius Dulce: 🏊‍♂️ Cred că pe 15 iunie dăm drumul la bazinul de înot didactic. Probele s-au făcut, mai rămâne să încărcăm bazinul cu apă, după care să începem cu clorinarea apei. Sistemele funcționează, am achiziționat serviciul de mentenanță. A fost ceva mai dificil pentru că n-am avut buget până acum. Repet, cred că pe 15 iunie bazinul o să fie pregătit pentru inaugurare.

Avem personal angajat. O să mai fie nevoie de un asistent medical pe care-l vom recruta din rândul asistenților comunitari. Rezolvăm și această problemă astfel încât copiii care vor veni la bazin să fie supravegheați. Conform organigramei aprobată anul trecut nu mai puțin de 9 persoane își vor desfășura activitatea la bazin.

O parte din neconformitățile identificate au fost remediate. Săptămâna viitoare se vor finaliza lucrările de reparație rămase de executat. În plus dorim să mai facem un sistem de captare a apelor pluviale pentru că nu-mi place ce se întâmplă. La interior dacă se schimbă tiranții și tot ce s-a mai făcut între timp atunci am rezolvat problemele.


Acces gratuit vor avea doar copiii însoțiți de profesori. După-amiază, mai exact după ora 16.00, ne gândim ca bazinul să fie accesibil publicului pe bază de bilete și abonamente. Tarifele vor fi stabilite prin Hotărâre de Consiliul Local și vor fi fundamentate în baza cheltuielilor efectuate pentru funcționarea în condiții optime a bazinului. Încercăm astfel să recuperăm măcar o parte din costuri.

 

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mesajul managerului SJU Călărași, Bogdan Mihai, după întâlnirea cu reprezentantul Fundației Kinderen In Nood: “Spitalul este ca un oraș. Trăiește, se frământă, evoluează”

VIDEO. Mesajele social-democraților călărașeni cu ocazia Sărbătorilor de Paște