Connect with us

Știri

Bărbat din Călărași reținut pentru violență în familie, după ce a agresat o fetiță de trei ani

Published

on

Un bărbat din județul Călărași a fost reținut sub acuzația de „violență în familie” după ce a trântit-o de la înălțime pe fetița de trei ani a concubinei sale. Incidentul a avut loc pe 8 martie 2023, când bărbatul, în vârstă de 44 de ani, în timp ce se afla sub influența alcoolului, a agresat-o fizic pe fetiță, provocându-i leziuni traumatice grave, inclusiv o fractură la femurul stâng, care necesită o perioadă îndelungată de îngrijire medicală.

“La data de 08.03.2023, în timp ce se aflau la domiciliul comun din comuna Alexandru Odobescu, județul Călăraşi, inculpatul V. FLORIAN GEORGE, în vârstă de 44 ani, recidivist postcondamnatoriu, în calitate de concubin al mamei persoanei vătămate, pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, minora C.I.D.C., în vârstă de 3 (trei) ani, pe care a trântit-o de la înălţime pe suprafața unui corp dur, provocându-i acesteia leziuni traumatice (fractură spiroidă, 1/3 medie femur stâng), ce necesită 65-70 zile de îngrijiri medicale, conform fişei de constatări preliminare emisă de S.M.L. Călărași”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași într-un comunicat de presă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași a început urmărirea penală în acest caz, iar procurorul de caz a propus măsura preventivă a arestului preventiv pentru inculpatul recidivist postcondamnatoriu. Dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Călărași pe data de 26 aprilie 2023.

Știri

VIDEO / Barul lui Bobiță din Tonea a luat foc. Pompierii intervin la fața locului

Published

on

Calarasipress.ro

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de vineri, puțin după ora 03:00 dimineața, la un local din satul Tonea, comuna Modelu, județul Călărași. Autoritățile au fost alertate de vecinii îngroziți de flăcările care amenințau să cuprindă și proprietățile învecinate.

La fața locului au intervenit prompt echipe de pompieri cu mai multe autospeciale de stingere din cadrul ISU, care au fost mobilizate pentru a stinge incendiul.


Pompierii au înconjurat zona și au început să acționeze pentru a ține sub control flăcările care se propagau rapid în tot localul.


În același timp, poliția a asigurat perimetrul, menținând ordinea și siguranța în jurul zonei afectate de incendiu. Zona a fost restricționată accesului.


Cauza exactă a incendiului rămâne deocamdată necunoscută și urmează să fie investigată de către specialiștii în domeniu. Autoritățile vor efectua cercetări amănunțite pentru a determina originea și circumstanțele în care a izbucnit incendiul de proporții.

Continue Reading

Știri

Incendiu în bucătăria unui restaurant din Călărași din cauza unui grătar

Published

on

Un incendiu a izbucnit în această seară, orele 21:10, la un local situat pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu Bulevardul Cuza Vodă din municipiul Călărași, mobilizând mai multe echipaje de pompieri și forțe de poliție. La fața locului au fost trimise rapid unități de intervenție pentru a lichida flăcările care au cuprins una dintre încăperile localului.


Evenimentul a atras atenția numeroșilor trecători și rezidenți din zonă. La momentul respectiv, zona a fost securizată de forțele de poliție, care asigură gestionarea traficului și menținerea ordinii publice.

Echipajele de pompieri s-au mobilizat rapid și au acționat cu promptitudine pentru a stăpâni flăcările înalte care au urcat pe coșul de evacuare al grătarului.

Nu au fost raportate victime sau răniți în urma incendiului. Până în prezent, cauza incendiului nu a fost stabilită și vor fi efectuate investigații amănunțite pentru a determina cauzele acestuia.

Continue Reading

Știri

Accident rutier în municipiul Călărași: Motociclist rănit într-o coliziune la intersecția Bulevardului Republicii cu Bulevardul Cuza Vodă

Published

on

Un accident rutier s-a produs în această seară în municipiul Călărași, la intersecția Bulevardului Republicii cu Bulevardul Cuza Vodă, soldându-se cu rănirea unui motociclist în urma coliziunii cu un autoturism care circula din sens opus.

Potrivit informațiilor preliminare, incidentul a avut loc în jurul orei 21:30, atunci când motociclistul, care se deplasa pe Bulevardul Republicii, nu a acordat prioritate unui autoturism  care intenționa să vireze spre dreapta pe același bulevard. Din nefericire, acest lucru a condus la coliziunea cu un autoturism marca Opel care circula regulamentar din sens opus.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje ale serviciului de ambulanță și poliție pentru a acorda primul ajutor motociclistului rănit. Starea acestuia este evaluată ca fiind gravă, iar se pare că va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal pentru investigații suplimentare și tratament adecvat.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost afectat semnificativ, generând aglomerație și întârzieri considerabile. Autoritățile locale și polițiștii au intervenit rapid pentru a gestiona situația, îndrumând traficul în jurul zonei accidentului și asigurând măsurile necesare de siguranță.

Până în prezent, nu au fost furnizate informații suplimentare cu privire la identitatea și starea conducătorilor auto implicați în acest incident rutier. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au condus la producerea acestui accident nefericit.

Continue Reading

Cele mai accesate articole