in

Au demarat lucrările de modernizare a locului de joacă situat în Parcul Central

Primăria Municipiului Călărași a lansat un program de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă pentru copiii din oraș. Astfel, de câteva zile au început lucrările de amenajare și modernizare a spațiului situat în Parcul Central (lângă Queen) care va beneficia de echipamente noi cu tematică marină (leagăne, cățărătoare din plasă, tunel transparent, figurine pe arc reprezentând animale marine) având un design atractiv, în culori vesele, precum și de tartan turnat multicolor, destinat siguranței celor mici.

“Așa cum am declarat, în câteva rânduri, modernizarea locurilor de joacă pentru cei mici reprezintă o preocupare majoră pentru mine și echipa mea. Am început cu Parcul Central iar până la finele anului mai avem în vedere modernizarea altor 3 locuri de joacă din parcurile Florilor, Big 1 și Big 2. În limita posibilităților, vechile echipamente de joacă vor fi recondiționate și ulterior utilizate în alte locații din municipiul. Suntem alături de copii dar și de părinții lor.” a declarat primarul Marius Dulce care a continuat “Această investiție va fi susținută integral cu fonduri de la bugetul local. Nu ne oprim aici, investițiile din această sferă care crează un mediu optim pentru stimularea imaginației, sociabilității și dezvoltării fizice a copiilor vor continua și anul viitor.

Valoarea totală a investiției, ce se va realiza pe o suprafață totală de 435 mp, este de 373.740,18 lei
(TVA inclus), lucrările de execuție urmând a fi finalizate până la 31 decembrie 2021.
Potrivit prevederilor contractuale, perioada garanției de bună execuție este de 36 de luni de la data
efectuării recepției la terminarea lucrărilor. Dotările beneficiază de garanție, suport tehnic și service
gratuit pe o perioadă de 24 de luni de la data finalizării montajului acestora.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Dumitru Coarnă: Înlăturarea Guvernului Cîțu este iminentă

PNL | Senatorul Ciprian Pandea: Există și o îngrijorare internațională, nu doar internă, nimeni nu dorește promovarea extremei dreapta în România