in ,

Astăzi se împlinesc 2 ani de la decesul lui Dan Eugen Cristodor, președintele PSD Călărași

Dan Eugen Cristodor este liderul PSD Călărași care va rămâne în amintirea comunității noastre ca un OM bun, determinat, destoinic, loial. Dispariția tânărului doctor de 42 de ani a șocat, la acea vreme, pe toată lumea. A luptat până în ultima clipă cu boala, cu gândul ca nu își poate urma toate visele și cu dezamăgirea că nu îsi mai poate vedea fetița pe care o adora, familia pe care o iubea nespus și prietenii care i-au fost alături mereu. În acea perioadă nu mai existau lupte electorale, adversari politici, discursuri în contradictoriu. Au existat PRIETENI care l-au încurajat și care i-au bucurat fiecare secundă. Secundă care de acum conta! Însă, într-o zi ploioasă de octombrie s-a stins așa cum și-a trăit frumoasa viață: cu Demnitate. A lăsat în urma sa o mare de tristețe și un munte de flori. Astăzi, înălțăm spre tine, Bebe, o rugăciune. Odihnă veșnică, Om Bun!

Marinela Voivozeanu


Dan Cristodor a fost un tânăr ale cărui relații cu oamenii au dat măsura angajamentului față de sine și lumea în care a trăit. Medic stomatolog de succes considera omenia ca una dintre valorile primordiale în comunitate. A fost un tânăr harnic și ambițios având crezul că poate mereu mai mult. Încet, încet a făcut dovada caracterului său, devenind omul de bază în partid și drept urmare alegerea sa ca președinte al PSD Călărași. Dan Cristodor este cel care a readus PSD Călărași în jocul politic pe piața locală .

După mult timp de frământări și căutări, PSD Călărași a ales un călărășean în frunte, doctorul Dan Cristodor. Tânăr și carismatic, noul lider a inspirat repede încredere atât la centru cât și în organizația pe care a condus-o cu mult succes, și într-o perioadă scurtă de timp a creat structuri organizatorice solide. A creat o emulație, întinerire de vârstă și valorică care a dat o direcție, creând premisele unor rezultate de care nu a mai apucat să se bucure…

Nelu Bălașa

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Viceprimarul Dragoș Coman intervine în cartierul Obor pentru a desfășura o acțiune de salubrizare a zonei

Obțineți permisul de conducere acum! Școala de conducători auto SMART CHOICE – categoria B