in

Astazi s-au împlinit 7 ani de când afaceristul George Naghi nu se mai afla printre noi. Soția și familia au organizat o ceremonie de comemorare

Astăzi s-au împlinit 7 ani de când afaceristul călărășean George Naghi nu se mai afla printre noi. Familia, prietenii, apropiații și cunoștințele renumitului om de afaceri din Călărași au comemorat 7 ani de la tragicul eveniment petrecut pe Dunăre. Astăzi, aceștia s-au reunit în cimitirul Sf. Gheorghe, acolo unde a fost înmormântat Naghi, pentru a ține o slujba religioasă cu prilejul împlinirii celor 7 ani de la deces.

La ceremonie au participat președintele C.J Călărași, Vasile Iliuță și vicepreședintele CJ Marian Dinulescu. Alături de aceștia au mai venit: fostul edil al municipiului nostru, Nicolae Dragu, Tase Toza, consilierii județeni Samoilă Ion și Nedelcu Vasile, cons. locali Buzea Romeo, Ninel Damian, fost deputat și alte persoane apropiate lui George Naghi. 

Fiecare dintre aceștia au povestit despre George Naghi, lucrurile care au rămas în mintea călărășenilor și a oamenilor care au fost sprijiniți de acesta. Cuvintele au fost destule și profunde pentru familia afaceristului George Naghi.

Ninel Damian: Comemorăm o tristă si dureroasa amintire de acum 7 ani cand a plecat dintre noi un om bun ca pîinea caldă, un om al cărui suflet și inimă erau mai mari ca ale întregului oraș. Era un om pentru care prietenia era cel mai scump lucru din lume. A iubi, a ajuta și a ierta au fost pentru George Naghi cele mai frumoase verbe din limba română. Este un moment trist pentru cei care l-am cunoscut, pentru că oricât am încerca uitarea, uitarea fiind moartea morții…să mai dilueze amintirile, totuși George a lăsat lucruri bune în urmă și amintiri frumoase pentru toți călărășenii. Nu cred că mă înșel…dar este omul care a făcut cel mai mare procent de bine pentru călărășenii lui. De aceea acum. la 7 ani de la plecarea lui la cele veșnice, să îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îl ocrotească în continuare, în cea mai frumoasă poeniță de deasupra Borcei, a Raiului…acolo unde merita să ajungă.”

Dragu Nicolae: „George Naghi a fost un om de excepíe un om deosebit, o bunătate ieșită din comun, care a ajutat multă lume care a sărit de câte ori era nevoie să ajute Comunitatea locală. Dumnezeu să îl ierte…”

Vasile IliuțăGeorge Naghi trăiește în amintirea familiei și în a oamenilor care i-au traversat frumoasa viață. Personalitate marcantă a mediului de afaceri, George Naghi a reușit, prin brandul Aldis, să ducă numele județului Călărași peste hotare. Cel mai mare angajator al Călărașiului, după Revoluție, întrecând Combinatul Siderurgic, a fost tot timpul aproape de oameni și de nevoile acestora. Nu de puține ori mă uit cu nostalgie și mândrie către doamna Alina Naghi, purtătoarea de ștafetă a tot ceea ce a început George. Omul George Naghi – valoros, cu spirit managerial extraordinar și cu un suflet mare. Astăzi, la 7 ani de la trecerea în neființă, mă înclin și îi aduc un omagiu în semn de prietenie și recunoștință. Odihnă veșnică, George Naghi!”

Slujba religioasă a fost făcută prin participarea a mai multor preoți din Protopopiatul Călărașiului. Aceștia au omagiat ceremonia cum rar se poate vedea.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Un copil de 11 ani s-a rănit grav într-un gard metalic din parcul Luceafărului. Pompierii militari și cadrele medicale i-au salvat viața

Computerul Tomograf de la Spitalul Județean și-a reluat activitatea