in ,

Asociația Elevilor din Călărași lansează conferința ”Alegerea ta, viitorul tau”

Cum orientarea în carieră lipsește cu desăvârșire din învățământul local, reprezentanții elevilor vin în sprijinul colegilor cu un eveniment care anunță succes garantat!

Asociația Elevilor din Călărași, organizația care reprezintă drepturile și interesele elevilor la nivel județean, anunță un nou proiect, de această dată în sfera consilierei profesionale și a orientării în carieră – ”Alegerea ta, viitorul tău!”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, la Sala de ședințe a Consiliului Local Călărași, urmând a avea drept invitați traineri de renume în România. Temele abordate vor viza formarea profesională, descoperirea pasiunilor și a potențialului și modalități de transformare a acestora în cariere de succes, dezbaterile susținându-se într-o atmosferă nonformală, menită a facilita interacțiunea între audiență și speakeri.

Pe această cale, #AECL mulțumește partenerilor locali, fără de care organizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă: Primăria Municipiului Călărași, Asociația Femeilor de Afaceri din Călărași, Adresa dulce a lui Lexi, Groupama Asigurări, Safety Broker și Eve Colorprint.

Sperăm ca tinerii să răspundă în număr cât mai mare acestei oportunități și felicităm Asociația Elevilor din Călărași pentru că rămâne o voce activă în spațiul public călărășean, cu demersuri susținute pentru îmbunătățirea sferei educaționale!

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

SFATURI UTILE PENTRU “DENII” ÎN SIGURANŢĂ

Minora dispărută în ziua de Paște a fost găsită decedată în apele râului Argeș, la peste 2 km în aval fată de locul dispariției