in

Artistul plastic Stănescu Jimmy i-a oferit viceprimarului Dragoș Coman un cadou deosebit

Jimmy Stănescu, un artist artist plastic de succes al municipiului Călăraşi, a reușit să realizeze două tablouri de o frumusețe unică, în care a imortalizat peisaje reprezentative orașului Călărași, brațul Borcea, respectiv bărci ale pescarilor călărășeni ce stau ancorate la mal. Cele două opere de artă au fost expuse în spațiul public de către artist, iar reacțiile și comentariile au fost pe măsura așteptărilor.

Viceprimarul Dragoș Coman s-a arătat foarte încântat de talentul artistului Stănescu Jimmy, pe care l-a contactat ulterior pentru a intra în posesia celor două opere. Tablourile sunt puse la loc de cinste acum, alături de distincții și diplome, în cabinetul viceprimarului.

Povestea tablourilor, explicată de artist

“Sunt două lucrări pe pânza în culori acrilice care reprezintă două peisaje de pe faleza din Călărași.Arta reprezintă o formă de exprimare a emoțiilor și trăirilor mele personale dar și o forma de a transmite altora din ceea ce simt.

Viceprimarul Dragoș este un tip care a copilărit chiar în cartierul din centru într-un bloc care chiar dă spre aceasta faleză de pe malul Borcei. Pe lângă faptul ca este un iubitor de artă a achiziționat cele două lucrări fiind probabil cuprins de nostalgia locurilor în care a copilărit dar si de dragostea sa pentru aceasta urbe” – concluzionează artistul din Călărași Stănescu Jimmy

Tehnică de realizare a operelor

Tot artistul ne-a explicat tehnica pe care a folosit-o pentru realizarea operelor de artă ce au ajuns în cabinetul viceprimarul Dragoș Coman.

“Lucrările sunt executate în tehnica cuțitului în tușe groase care ne amintesc de curentul impresionist. De asemenea, au fost folosite culori puternice care conferă contrast și greutate celor doua lucrări. Compozițiile par simple la prima vedere dar privind în ansamblu vedem perspectiva și distanța dar și tușa care urmărește forma.” – explică Stănescu JimmyWhat do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Anunțuri solicitare avize – Primăria Orașului Budești, jud. Călărași

Spitalul Județean Călărași va avea un corp nou