in

Articole vestimentare fake confiscate de polițiști în urma unei acțiuni. Au fost aplicate amenzi de peste 90.000 lei

Societăți comerciale verificate, infracțiuni constatate și sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în urma unei acțiuni desfășurate în municipiul Călărași.

La data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe linia respectării normelor legale în domeniul proprietății intelectuale, precum și pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au verificat 3 societăți comerciale și au constat 4 infracțiuni, (3 infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 – „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare” și o infracțiune  prevăzută de Legea 8/1996 -,,reproducerea neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalități: instalare, stocare, rulare sau executare, afișare ori transmitere în rețea internă”).

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 499 articole vestimentare, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, bunurile având valoarea de 42.640 de lei.

De asemenea, au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 95.000 de lei și au confiscat 801 lei, reprezentând contravaloare bunuri (ochelari soare), pentru care nu s-au întocmit documente justificative cu ocazia vânzării.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anon1m Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anon1m
Guest
Anon1m

Si sa nu le rupi picioarele cand ii vezi purtandu le?

PSD/ R. Pațurcă: “Datele furnizate de INS reprezintă o confirmare a faptului că economia României creşte aşa cum ne-am propus în Programul de guvernare”

Reținuți de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier