in

În aplauzele tuturor colegilor, Plutonier adjutant șef Tătaru Teodora a ieşit la pensie

Astăzi, 31 mai 2017, la reşedinţa I.S.U. Călăraşi
În aplauzele tuturor colegilor a ieşit la pensie o femeie militar plutonier adjutant şef – Tătaru Teodora
După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant şef Tătaru Teodora iese la pensie, o femeie militar în adevăratul sens al cuvântului
A pus suflet mult în fiecare zi a activităţii ei, fiind şefa Compartimentului Secretariat şi Documente Clasificate a văzut cam toate documentele posibile şi a tratat întreaga sa carieră cu multă seriozitate, dovedind profesionalism, iar astăzi când trebuie să se despartă de colegi o face cu greu
Într-o atmosferă plină de emoție, în sala de şedinţe a I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, pompierii militari de la reşedinţa inspectoratului s-au despărțit astăzi de una dintre colegele lor, care după o lungă activitate depusă în slujba patriei, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de toţi cei dragi.
Locotenent-colonel Păduraru Adrian Iulian – (Î) Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași a felicitat-o pe Teodora Tătaru, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității noastre, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.
Maior Câmpeanu Iulian (Î) Prim adjunct al Inspectorului Şef a dorit, la rându-i, să îi adereseze câteva cuvinte colegei sale și i-a urat să se bucure de o pensie cât mai lungă și de multă sănătate alături de familiile lor şi de prieteni.
Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași ii dorim celei mai tinere pensionare a pompierilor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.
Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

“Și eu mă implic pentru schimbare” – ȘCOALA ALTFEL – prin ochii elevilor clasei a 10-a A ai Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”

POLIȚIȘTII ALĂTURI DE COPII DE ZIUA LOR