Connect with us

Știri

Anunț| Primăria comunei Ciocănești

Published

on

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI | COMUNA CIOCANEŞTI | PRIMĂRIA COMUNEI  CIOCANEŞTI

C.I.F/ C.U.I  3796780 STR. PRINCIPALĂ, NR 291 TEL. 0242/337305 FAX.0242/337292 

e-mail primariaciocanesti@yahoo.com

 

ANUNT

 

Primăria Comunei Ciocãneşti,  judeţul Călăraşi,   anunţă organizarea  concursului de recrutare în vederea ocupării postului:

Consilier – cls I,grad profesional asistent- comportiment financiar contabil.

Consilier – cls I,grad profesional debutant- comportiment financiar contabil.

Concursul se organizează  la sediul Primăriei Comunei Ciocaneşti, str. Principală, nr 291 în data de 22 ianuarie  ora 1000,  proba scrisă  şi  în data de 25 ianuarie interviul, orele 1000.

 Condiţii specifice de participare la concurs pentru postul de Consilier – cls I,grad profesional asistent- compartiment financiar contabil.

Canditaţii trebuie sã îndeplineascã condiţiile prevãzute la Art 54 conform Legii nr  188/1999 Republicatã privind Statutul funcţionarilor publici.

-studii universitare de licenta absolvite cu diplomã respectiv studii superioare de lungã duratã absolvite cu diploma de licenţã sau echivalent.

– vechime în specialitatea studiilor minim 1 ani.

Condiţii specifice de participare la concurs pentru postul de Consilier – cls I,grad profesional debutant- compartiment financiar contabil.

Canditaţii trebuie sã îndeplineascã condiţiile prevãzute la Art 54 conform Legii nr  188/1999 Republicatã privind Statutul funcţionarilor publici.

-studii universitare de licenta absolvite cu diplomã respectiv studii superioare de lungã duratã absolvite cu diploma de licenţã sau echivalent.

Concursul se desfăşoară la sediul Primăriei comunei Ciocaneṣti, judeţul Călăraşi.

     Dosarele de înscriere la concurs se pot depune in tremen de 20 zile.     Condiţiile de participare la concurs aprobate şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei comunei Ciocanesti, judeţul Călăraşi.

     Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei comunei Ciocᾰneṣti, judeţul Călăraşi , telefon 0242/337305.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Accident de circulație în Independența, un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de mașină

Published

on

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața luni noapte, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Martorii oculari susțin că mașina a trecut efectiv peste el.

Bărbatul, cunoscut în comună ca fiind un consumator de alcool, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj de ambulanță, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul a fost declarat decedat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate detaliile legate de acest accident tragic. Cercetările sunt în curs pentru a determina circumstanțele exacte și pentru a se stabili responsabilitatea în acest caz de ucidere din culpă.

Continue Reading

Știri

Dosar penal deschis pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul economic

Published

on

ipj politie

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei  22:50, în cadrul unei acțiuni polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, au efectuat un control la o societate comercială, din municipiul Oltenița.

În urma activităților, polițiștii au constatat faptul că nu a fost fiscalizată pe casa de marcat suma de 8.200 lei, încasată în ziua de 30 septembrie a.c., banii fiind confiscați și ulterior fiind aplicată sancțiunea contravențională în valoare de 30.000 lei.

Totodată, în cadrul societății comerciale au fost identificate 16 articole vestimentare ( tricouri, pantaloni scurți, etc) , purtând inscripția și însemnele unor mărci protejate, cu o valoare totală de 10.000 lei.

Pentru aceste bunuri nu au putut fi prezentate documente de proveniență și certificate de calitate și conformitate, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Bunurile au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Continue Reading

Știri

Elicoptere militare deasupra Călărașiului

Published

on

Mai multe elicoptere militare au fost surprinse deasupra municipiului Călărași, într-un eveniment care a stârnit interesul multora. Ctitorii vigilenți au trimis imagini și mesaje  redacției noastre pentru a ne informa despre această mișcare militară.

Elicopterele, grupate în formații, au survolat municipiul pentru mai multe minute. Ce anume căutau sau care era direcția lor, încercăm să aflăm.

Întrebarea firească care a apărut în mințile cetățenilor este: de ce au fost prezente aceste elicoptere militare la acest moment și în acest loc? Explicația ar fi că, în bazele militare din Borcea și Jegălia, care au confirmat că aceasta a fost o parte dintr-un exercițiu de antrenament.

Despre acest subiect, am mai scris și aici: Mobilizări la graniță. Avioane F16 și soldați americani prezenți într-o bază militară din Călărasi, pentru a desfășura misiuni comune

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate