Connect with us

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ / Drumuri și Poduri Călărași încadrează inginer constructor drumuri si poduri

Published

on

ANUNT –  Societatea Drumuri si Poduri S.A cu sediul in Calarasi, Prelungirea Independentei, nr. 5, judetul Calarasi recruteaza in vederea angajarii personal pentru urmatorul post vacant:

 1. Inginer constructor drumuri si poduri – absolvent al Facultatii Cai Ferate, Drumuri si Poduri, experienta de minim 2 ani in executarea lucrarilor de drumuri, cunoasterea legislatiei specifica in domeniul constructiilor, permis conducere categoria B pentru deplasarile pe santierele de care este responsabil.

Dosarul de inscriere va contine:

 • -Cerere de inscriere;
 • -Curriculum Vitae;
 • -Copia actului de identitate;
 • -Copie certificat de casatorie (daca este cazul);
 • -Copia diplomei de licenta/diplomei de bacalaureat/ certificat calificare profesionala;
 • -Copii ale documentelor care dovedesc experienta profesionala (obligatoriu extras REVISAL si copie carnet munca, adeverinta eliberata de angajator);
 • -Adeverinta medicala

Dosarele vor fi depuse la sediul societatii din Calarasi, Prelungirea Independentei, nr. 5 sau pe adresa de e-mail drumuri.calarasi@yahoo.com.

Relatii suplimentare se vor solicita la sediul societatii sau la nr. de telefon: 0752/117 573.

 

Director General,

Enciu Eugen-Marian

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri - Călărași

Ecoaqua S.A. Călărași: Nepăsarea duce la disconfortul creat de înfundarea și refularea rețelei de canalizare

Published

on

Campania de conștientizare a operatorului ECOAQUA S.A. privind modul în care populația trebuie să utilizeze serviciile, se menține în spațiul public. ECOAQUA Călărași  le reamintește călărășenilor că resturile menajere nu trebuie să ajungă în scurgerea de la chiuvetă sau în vasul wc-ului, ci la gunoi, în saci.
Resturile menajere nu trebuie aruncate prin scurgerea de la chiuvetă sau în vasul de toaletă, ci la gunoi, în saci menajeri.
Aruncarea în vasul de toaletă a obiectelor, medicamentelor, uleiului ars/uzat, soluțiilor, produselor de igienă personală, șervețelelor umede este total interzisă !  Canalizarea 𝗡𝗨 este tomberonul tău!

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ. Lacto Bar Agneza angajează lucrător comercial

Published

on

Echipa Lacto Bar Agneza Călărași este în căutare de persoane  pentru postul de  Lucrător comercial.

Cerințe:

– Seriozitate;
– Aspect fizic plăcut;
– Abilități de comerciant;

-Permis de conducere cat.B

Descrierea jobului

– Aranjare produse
– Menținerea ordinii si curățeniei în magazin;

Încadrarea va fi realizată în condițiile Legii 31/1990.
-Contract perioadă nedeterminata;

Detalii la telefon 0735.128.255 sau la sediul societății din Călărași, strada Eroii Revoluției, vis-a-vis de sediul ANAF Călărași

Dacă ești interesat de post, poți completa formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  Continue Reading

  Anunțuri - Călărași

  Anunț de licitație Primăria Municipiului Călărași

  Published

  on

  Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa, nr. de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail a persoanei de contact:

  Primăria Municipiului Călărași, str. București, nr. 140 A, Călărași, Județul Călărași, telefon 0242311005, fax 0242318574, e-mail office@primariacalarasi.ro.

  1. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație, în special descrierea și identificarea bunului care urmeaza să fie vândut: imobil – teren A1, cu suprafața de 315 mp, număr cadastral 23219, si imobil – construcțíe  1, cu suprafață de 315 mp, număr cadastral 23219 – C1, imobil situat în strada Aleea Constructorului, nr. 21 bis, aparținând domeniului privat al municipiului Călărași, situat în intravilanul Municipiului Călărași. Vânzarea se va face conform OUG 57/2019 și conform Hotărârii Consiliului Local nr. 162 din data de 26.05.2022.
  2. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini.
   • Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire:  documentația de atribuire se poate ridica de la sediul Primăriei Municipiului Călărași, pe baza unei solicitări scrise, contra cost.
   • Denumirea si adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire:  Compartimentul Achiziții (etajul 2) din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, Călărași, București, nr. 140 A, județul Călărași.
   • Costul si condițiile de plată pentru obținerea documentației de atribuire, potrivit prevederilor OUG 57/2019: 100 de lei, sumă ce se poate achita cu numerar la casieria Primăriei Municipiului Călărași.
   • Data limită pentru solicitarea clarificarilor: 06.2022, ora 16:00.
  3. Informații privind ofertele:

  4.1. Data limită de depunere a ofertelor : 08.07.2022, ora 14.00.

  4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primăria Municipiului Călărași, Loc. Călărași, str. București, nr. 140 A, județul Călărași.

  4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare oferta: un exemplar.

  1. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 11.07.2022, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Călărași, Călărași, str. Bucuresti, nr. 140 A, județul Călărași.
  2. Denumirea, adresa, numărul de telefon, telefax și/sau adresa de e-mail a instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele  pentru sesizarea instanței: Tribunalul Călărași, str. Bucuresti nr. 106, 910068 – Municipiul Călărași, jud. Călărași, Tel. 0242311947; 0242312505; 0242311516; Fax: 0242316157, trcl@just.ro.
  3. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 08.06.2022.

   

  PRIMAR

  Dulce Marius Grigore

  Continue Reading

  Tendințe

  Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

  error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro