Connect with us

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ de Mediu

Published

on

“Titularul DOBRE SILVIU-MARCEL anunță publicul interesat asupra realizarii primei versiuni a planului/programului si declansarea etapei de incadrare la Plan Urbanistic Zonal in actiunea de ,,SCHIMBARE FUNCTIUNE DE LOCUIRE SI RIDICAREA INTERDICTIEI TEMPORARE DE CONSTRUIRE”, cu amplasament propus in intravilanul satului Stefanesti din comuna Ileana, parcela P1, tarlaua T 74/1, nr. cadastral 779, judetul Calarasi.

Consultarea primei versiuni a planului/programului se face la beneficiarul lucrarii de urbanism PUZ, titular, Dobre Silviu-Marcel, tel.0767-338444, cu sediul in satul Stefanesti, comuna Ileana, judetul Calarasi, intre orele 9-17.

Comentariile/sugestiile se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Calarasi din soseaua Chiciului, nr.2, Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 10:00-14:00, telefon/fax 0242315035, 0242311926, precum si pe adresa de e-mail: office@apmcl.anpm.ro pana la data de 27 iulie 2022 (in termen de 15 zile de la data publicarii ultimului anunt public).

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri - Călărași

Anunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

Published

on


Anunţ public privind Decizia Etapei de ÎncadrareMUNICIPIUL CĂLĂRAŞI titular al proiectului „MODERNIZARE ARHITECTURALĂ ŞI PEISAGISTICĂ A SPAŢIILOR VERZI ŞI ZONELOR DE RECREERE DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI – PARC DUMBRAVA – PARC DENDROLOGIC” anunţă publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi, (în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul „MODERNIZARE ARHITECTURALĂ ŞI PEISAGISTICĂ A SPAŢIILOR VERZI ŞI ZONELOR DE RECREERE DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI – PARC DUMBRAVA – PARC DENDROLOGIC”, propus a fi amplasat în strada Cornişei + Eroilor Revoluţiei 22 Decembrie 1989, municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi, N.C. 25023, 25024.
1. Proiectul Deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași, din şoseaua Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi, 910005, în zilele de luni–vineri, între orele 1000–1400, precum şi la următoarea adresă de internet – http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași.
2. Publicul interesat poate depune propuneri, în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași din şoseaua Chiciului, nr. 2, Călăraşi, Călăraşi, 910005, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași.PREZENTUL ANUNŢ VA FI PUBLICAT ATÂT ÎN PRESĂ CÂT
ŞI LA SEDIUL ADMINISTRAŢIEI LOCALE PE TERITORIUL
CĂREIA SE VA REALIZA PROIECTUL

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Spațiu de închiriat pe strada Cornișei (mun. Călărași) – 80 m.p.

Published

on

Birou sală mare open space, cu înca 3 camere compartimentate, se ofera pentru închiriat. Suprafața utilă este de 80 mp. 

Spațiul are o poziționare foarte bună, fiind într-o zonă  circulată având în apropiere numeroase puncte de interes public precum: instituții bancare și de învățământ, farmacii, magazine, mijloace de transport în comun.

Detalii la telefon: 0721694648

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Locuri de muncă în Călărași

Published

on

Societatea Lacto Bar Agneza din Călărași angajează:

 • casier – magazinul din “Complexul Farfuria” – Magazinul alimentar din Bulevardul Eroilor , lângă sediul ANAF Călărași.
 • lucrător comercial -pentru ambele puncte de lucru ale societății Agneza
 • [experiența constituie un avantaj]

Persoanele interesate pentru ocuparea acestor posturi disponibile, pot apela la numărul 0735.128.255 sau pot merge în magazinul situat pe strada Bulevardul Republicii, Complex Farfuria din municipiul Călărași pentru a solicita mai multe informații;

Puteți completa și formularul de mai jos:

  Continue Reading

  Tendințe

  Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

  error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro