Connect with us

Administrație

Anunț cumpărare apartamente

Published

on

Consiliul Judeţean Călăraşi, cu sediul în Călăraşi, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, judeţul Călăraşi, CUI 4294030, telefon 0242/311301, fax 0242/331609, organizează licitaţie publică deschisă pentru cumpărarea de bunuri imobile de către județul Călărași, respectiv a 5 apartamente, cu destinația de locuințe de serviciu, pentru salariații instituțiilor și serviciilor publice din subordinea sa aflate sub autoritatea Consiliului Județean Călărași, precum și pentru salariații din cadrul aparatului de specialitate al acestuia, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Județean Călărași nr. 115 din 31.08.2016 privind aprobarea procedurii privind cumpărarea unor bunuri imobile de către Județul Călărași și a Hotărârii Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 154 din 31.10.2016 privind aprobarea achiziționării unor apartamente cu destinația de locuințe de serviciu și a prevederilor Hotărârii Consiliului Județean Călărași nr. 40 din 03.03.2017 pentru modificarea și completarea Hotărârii nr. 115/2016 pentru aprobarea procedurii  privind cumpărarea unor bunuri imobile de către județul Călărași.

În ceea ce privește procedura de achiziționare a apartamentelor, mai sus menționate, se va avea în vedere achiziția a 5 (cinci) apartamente cu 2 (două) camere, situate în intravilanul municipiului Călărași, zonele A, B și C.

Prețurile maxime de achiziție a apartamentelor menționate mai sus sunt următoarele:

– pentru zona A: 662 euro/m.p.,

– pentru zona B: 585 euro/m.p.,

Advertisement

– pentru zona C: 517 euro/m.p..

            La licitație poate participa orice persoană fizică sau juridică care dorește să înstrăineze un imobil care satisface cerințele cuprinse în documentația de atribuire pentru cumpărarea de bunuri imobile și care deține un titlu de proprietate valabil, înscris în Cartea Funciară, liber de sarcini asupra acestuia.

Documentaţia de atribuire poate fi procurată accesând site-ul oficial al Consiliului Județean Călărași, www.calarasi.ro , atât în format editabil (word) cât și pdf, la următorul link de download: https://www.calarasi.ro/index.php/noutati .

Data limită pentru depunerea ofertelor este 17.11.2017, ora 14:00. Ofertele vor fi depuse la Registratura Consiliului Județean Călărași, în plicuri sigilate, într-un singur exemplar, până la data menţionată anterior.

Deschiderea plicurilor va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Călăraşi, la ora 10:00 în data de 20.11.2017, în prezenţa tuturor ofertanţilor.

Instanţa competentă în soluţionarea litigiilor este Tribunalul Călăraşi – Secţia Contencios Administrativ, situat în municipiul Călăraşi, str. Bucureşti, nr. 106, cod poştal 910068, tel./fax : 0242/315736, judeţul Călăraşi.

Advertisement

Pentru relaţii suplimentare vă puteţi adresa doamnei Boboc Cristina, la Consiliul Judeţean Călăraşi, telefon 0242/311301, int. 141.

Data : 16.10.2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Când vor avea loc tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor vegetației din municipiul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primăria Municipiului Călărași anunță că va efectua tratamente pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, a gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali din oraș. Tratamentele vor avea loc timp de două zile, între 15 și 17 aprilie, în intervalele orare 21:00 și 05:00, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin şi Lambda – Cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor, mai transmite primăria. 

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Lucrările pe strada București progresează în ritm alert. Ce spune primarul Dulce

Published

on

Primarul Marius Dulce anunță progresul lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București în zona Centrului Vechi din Călărași

Într-o postare pe rețelele de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a adus noi detalii privind progresului lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București.

Edilul a subliniat finalizarea unui alt segment important de drum și a promis revenirea la normalitate în trafic și condiții moderne de circulație în doar două săptămâni.

Continue Reading

Administrație

Primăria Municipiului Călărași a dat startul curățeniei în oraș. Marius Dulce premiază călărășenii care își fac curat în jurul blocurilor și caselor

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Marius Dulce premiază călărășenii care au grija de locurile din jurul blocurilor sau caselor. „Le voi strânge mâna și le voi oferi diploma de bun gospodar”, spune primarul municipiului Călărași. Primăria a dat startul lunii curățeniei în toate cartierele, dar și plantarea florilor din sera proprie. 

Marius Dulce susține că orașul trebuie să arate bine nu numai în centru. „Vreau ca parcurile și zonele verzi de relaxare să fie bine întreținute, iar plimbările în aer liber să placă ochilor noștri”. 

Într-o conferință de presă de ieri, primarul spunea că în mandatul actual a reușit să planteze 2400 de arbori și arbuști pentru reîntregirea zonelor verzi. Totodată, a modernizat 7 locuri de joacă și a înființat în total alte 8. 

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate