Connect with us

Breaking News

ACȚIUNE PREVENTIVĂ COMUNĂ, DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTI ÎN RÂNDUL ELEVILOR DE LICEU

Published

on

 

Polițiștii de prevenirea criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași desfășoară activități pentru creșterea siguranței în incinta și în zona adiacentă a școlilor și liceelor din județul Călărași.

În perioada 06 – 10 noiembrie 2017, polițiștii de prevenirea criminalității împreună cu reprezentanți al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Călărași au desfășurat acțiuni comune de prevenire a delincvenței juvenile, a consumului de alcool și de substanțe psihoactive.

Oamenii legii s-au întâlnit cu elevii clasei a – IX –a ai Liceului Teoretic Mihai Eminescu din municipiul Călărași.

Discuţiile cu adolescenții și tinerii s-au referit la cauzele consumului de substanțe psihoactive, importanța alegerii cu atenție a anturajului și a deciziilor pe care aceștia le iau, implicațiile medicale, sociale și legale ale consumului de alcool și substanțe interzise.

Sfaturile primite de la polițiști au fost susținute de mesajele transmise prin proiectarea materialului video cu tematică preventivă ,,Nu lăsa delicvența să te transforme într-un infractor’’.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole