in

Accident rutier pe DN3, la Canton, 3 victime implicate

Accident rutier, 2 autoturisme implicate, 3 victime, neincarcerate, pe DN3 (zona Canton). ISU CALARASI

Două mașini s-au ciocnit frontal joi dimineața în județul Călărași, pe drumul DN3, la Canton, după ce șoferul uneia nu a menținut direcția de deplasare. Pompierii din cadrul ISU au înregistrat 3 vicitme în urma coliziunii dintre cele două autoturisme.

DRPD ANUNȚĂ INCIDENTUL

În cursul dimineții, pe drumul național DN 3, km 110 (intersecția cu DN 31), Loc. Cuza Vodă, s-a produs un eveniment rutier soldat cu 3 răniți care au fost transportați la spital. Este vorba de două autovehicule care au intrat în coliziune frontală. Unul dintre acestea, a ricoșat într-un al autovehicul care aparține unei companii care execută marcaje rutiere în zonă, iar la momentul producerii accidentului staționa.

La fața locului au sosit de urgență mai multe autospeciale din dotarea ISU Călărași, echipaje de poliție, SMURD și ambulanțe. Victimele vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

Polițiștii prezenți la fața locului efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul rutier.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 25.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 75.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pisica dispărută, recompensă de 1.500 lei

Unirea: Primarul B. Florian invită călărășenii la evenimentul Ziua Națională a României