in

Accident rutier pe A2 la km 73, sens CT-B, 9 persoane implicate

Accident rutier, cu 7 victime, ranite usor, pe A2, km.73, calea I. ISU CALARASI

În această dimineață la ora 8:40 a fost apelat numărul de urgențe 112 prin care s-a anunțat un eveniment rutier pe A2, km. 73, calea București – Constanța. În accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un microbuz în care se aflau 9 persoane și un autoturism. Numărul total al victimelor fiind de 7 persoane. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje ale SAJ, 2 echipaje SMURD și o autospecială de descarcerare.

Patru din cele șapte victime au fost transportate de spital pentru îngrijiri de specialitate. Un singur caz este mai grav, o victime a suferit leziuni cranio cerebrale.

INFORMARE ISU CĂLĂRAȘI 

A2, km 73, sens de mers București – Constanța
Accident rutier între un microbuz si un autoturism produs pe Autostrada Soarelui, nouă persoane implicate, șapte victime cu traumatisme ușoare transportate la cele mai apropiate unități spitalicești

Pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit rapid cu două autospeciale SMURD și o autospecială de descarcerare, în sprijin venind și trei ambulanțe S.A.J.

   În data de 25.09.2019, ora 08,40, echipaje de intervenție din cadrul Secțiilor de pompieri Lehliu Gară și Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, km 73, sens de mers București – Constanța, în zona localitatii Dor Mărunt, pentru acordarea primului ajutor în cazul a șapte persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier între un microbuz și un autoturism.
 La sosirea forțelor de intervenție la locul accidentului microbuzul se afla în afara părții carosabile, fiind răsturnat pe o parte, iar autoturismul prezenta avarii pe partea dreapta.
 Ajunsi rapid la fața locului, pompierii militari și colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași au acordat primul ajutor victimelor și le-au preluat, acestea fiind transportate la unități spitalicești. 
 Toate victimele sunt în afara oricărui pericol, fiindu-le acordate îngrijiri medicale.

Circulația pe Autostrada Soarelui nu a fost întreruptă și nici nu s-au înregistrat alte perturbări ale traficului în zona respectivă.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Reparaţie morală, în amintirea evreilor aduşi la Călăraşi cu trenurile morţii în 1941, după pogromul de la Iaşi

ANUNȚ DRUMURI ȘI PODURI CĂLĂRAȘI