Connect with us

INFO TRAFIC

Accident rutier în intersecția străzilor Dobrogei și Rocadei. O persoană a fost rănită

Published

on

O nouă zi cu noi evenimente rutiere în Călărași. Două autoturisme s-au tamponat în această după-amiază, orele 17:30, în Călărași, la intersecția dintre străzile Dobrogei și Rocadei, intersecția din zona “Obor”. 

Se pare că în autoturismul cu numărul de înmatriculare B 901 ZEV se afla Șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă Călărași, Marian ZEVEDEI. Potrivit unor date, șeful SIPI Călărași se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă nu s-ar fi aflat el la volan în momentul impactului, ci o femeie. Se pare că martorii îl contrazic pe Zevedei și susțin prin declarații că el s-ar fi aflat la volan în momentul accidentului.

Se pare că unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure, acroșând frontal celălalt autoturism. La locului accidentului a fost solicitat sprijinul echipajelor de pompieri  din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași.

Din fericire nu sunt victime rănite, ci o singură persoană care a suferit leziuni ușoare.

Ancheta este continuată de polițiștii rutieri care cercetează situația pentru a clarifica toate aspectele care au condus la producerea evenimentului rutier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

INFO TRAFIC

Trafic restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 6 februarie, până la ora 12.00, circulația este restricționată pe prima bandă pe autostrada A2, pe sensul Constanța spre București, la kilometrul 49, localitatea Sărulești, județul Călărași, pentru înlocuirea rosturilor de dilatație.
Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!
Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident grav în Curcani. Au rămas încarcerați după ce au pierdut controlul într-o curbă

Published

on

Accident rutier grav în această noapte, orele 22:05, pe Drumul Național 4, în interiorul localității Curcani din județul Călărași, produs de un șofer care ar fi scăpat autoturismul de sub control din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Martorii spun șoferul ar fi circulat cu viteza, iar la pătrunderea în curbă, a pierdut mașina de sub control și a părăsit partea carosabilă, ajungând cu autorismul într-un copac. 

În urma impactului, fiarele autoturismului au încarcerat șoferul și un pasager. A fost solicitat sprijinul prin 112 al pompierilor militari care au intervenit de urgență cu toate mijlocele tehnice necesare descarcerării victimelor.

Cei doi tineri au fost extrași din fiarele contorsionate, ambii au fost preluați și transportați de spitalul Bagdasar din Capitală.

La fața locului s-au prezentat polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, care efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii cauzelor exact care au condus la producerea evenimentului rutier.

Continue Reading

INFO TRAFIC

DPC Călărași: Curățăm carosabilul și acostamentul drumurilor județene

Published

on

Echipele de drumari din Călărași acționează permanent, pe toate sectoarele de drumuri județene din administrare, pentru a asigura circulația rutieră în condiții de siguranță. După oprirea ninsorii și trecerea codului galben, utilajele de deszăpezire dotate cu perii și turbosuflante, au ieșit pentru a curăța carosabilul pe mai multe drumuri județene unde s-a semnalat acostament acoperit.
„Utilajele de deszăpezire ale DPC Călărași au acționat în cursul nopții pe toate drumurile din administrare. La această oră pe drumurile județene se acționează pentru curățarea carosabilului și a acostamentului cu ajutorul unei perii și a turbosuflantei din dotare. Circulați cu mare atenție și adaptați viteza la condițiile de drum!” –  transmit drumarii Călărășeni ai societății Drumuri și Poduri Călărași pe o rețea de socializare.
Continue Reading

Cele mai accesate articole