in , ,

Accident pe A2: Un tir încărcat cu kerosen s-a răsturnat

UPDATE 17.20 – PRIMELE IMAGINI CU autocisterna încărcată cu combustibil

Primele imagini de la locul în care un tir încărcat cu conbustibil  s-a răsurnat, sunt oferite de ISU Călărași:

Accident rutier pe A2, km 79, o autocisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducatorul auto prezenta traumatisme ușoare, este conștient, cooperant și a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spitalul Lehliu Gară pentru consultații amănunțite. Pompierii militari din cadrul ISU CĂLĂRAȘI acționează pe A2 cu 5 autospeciale de stingere cu apă si spumă pentru crearea unei perdele de protecție, cu jet pulverizat de apă pentru diluarea vaporilor proveniți din scurgerile de combustibil. Conducerea intervenției este asigurată la fața locului de lt.col Paduraru Adrian Iulian – inspector șef al ISU Călărași. La fața locului au sosit deja alte două autocisterne pentru a prelua combustibilul din autocisterna rasturnata. Important este faptul că s-au luat toate masurile necesare pentru diminuarea riscurilor. Circulația rutieră este închisă în continuare pe ambele căi de mers pe tronsonul A2 Lehliu Gară – Drajna.


UPDATE 16.30

A 2 închisă pe Tronsonul Drajna – Lehliu. Sensul, Constanța – București.
Folosiți rute alternative . Intervenția poate dura aprox. 4,5 ore.


INFORMAȚIILE INIȚIALE

În urmă cu foarte puțin timp, un tir încărcaT cu kerosen s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui la km 79 (comuna Dâlga)  pe sensul de mers Constanța- București. Din primele informamații pe care le avem, în acest accident rutier ar exista o singură persoană rănită.

ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Publicată de Cătălin Cojo pe Miercuri, 11 Iulie 2018

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

VIDEO/ Stadionul municipal din Călărași nu a fost omologat pentru Liga 1/ Termenul de licențiere a fost prelungit până pe 19

Consiliul Județean Călărași – colaborare transfrontalieră Călărași – Veliko Târnovo