Connect with us

Breaking News

Accident pe A2: Un tir încărcat cu kerosen s-a răsturnat

Published

on

UPDATE 17.20 – PRIMELE IMAGINI CU autocisterna încărcată cu combustibil

Primele imagini de la locul în care un tir încărcat cu conbustibil  s-a răsurnat, sunt oferite de ISU Călărași:

Accident rutier pe A2, km 79, o autocisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducatorul auto prezenta traumatisme ușoare, este conștient, cooperant și a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spitalul Lehliu Gară pentru consultații amănunțite. Pompierii militari din cadrul ISU CĂLĂRAȘI acționează pe A2 cu 5 autospeciale de stingere cu apă si spumă pentru crearea unei perdele de protecție, cu jet pulverizat de apă pentru diluarea vaporilor proveniți din scurgerile de combustibil. Conducerea intervenției este asigurată la fața locului de lt.col Paduraru Adrian Iulian – inspector șef al ISU Călărași. La fața locului au sosit deja alte două autocisterne pentru a prelua combustibilul din autocisterna rasturnata. Important este faptul că s-au luat toate masurile necesare pentru diminuarea riscurilor. Circulația rutieră este închisă în continuare pe ambele căi de mers pe tronsonul A2 Lehliu Gară – Drajna.


UPDATE 16.30

A 2 închisă pe Tronsonul Drajna – Lehliu. Sensul, Constanța – București.
Folosiți rute alternative . Intervenția poate dura aprox. 4,5 ore.


INFORMAȚIILE INIȚIALE

În urmă cu foarte puțin timp, un tir încărcaT cu kerosen s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui la km 79 (comuna Dâlga)  pe sensul de mers Constanța- București. Din primele informamații pe care le avem, în acest accident rutier ar exista o singură persoană rănită.

ÎN CURS DE ACTUALIZARE

https://www.facebook.com/cojocaru.catalin.97/videos/1890155741044089/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole