Știri

Accident pe A2: microbuz răsturnat, 6 persoane implicate

Published

on

În data de 30 iulie 2021, în jurul orei 9 dimineața, un microbuz în care se aflau 6 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, la intrarea într-o stație de alimentare cu carburant, conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași. Accidentul a avut loc la kilometrul 88 al autostrăzi A2, pe calea 1.

Forțele de intervenție alertate din cadrul ISU „Barbu Știrbei” Călărași au intervenit cu un echipaj pentru descarcerare și două de prim ajutor, Serviciul de Ambulanță Județean (SJU) Călărași a intervenit cu 3 autosanitare, iar ISU București – Ilfov cu un elicopter SMURD.

La fața locului s-a constat că dintre cele 6 persoane implicate în accident, 3 au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind conștiente și cooperante. Pe timpul intervenției salvatorilor, circulația a fost oprită la intrarea în stația de alimentare cu carburant.

Cele 3 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Călărași, 2 dintre acestea au fost preluate de SAJ și una de SMURD, precizează ISU Călărași.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version