in ,

A scăpat autoturismul de sub control și a ajuns cu el într-un copac

Un eveniment rutier în care au fost implicate 3 persoane a avut loc aseară, în jurul orelor 22. 15, în municipiul Călărași, pe Bulevardul 1 Mai, zona Pescaru. Un autoturism marca Audi cu număr de înmatriculare străin, condus de o tânără de cca. 22 de ani, Cristina G., prietena fiului șefei de la Agenția Teritorială ARR Călărași, totodată, polițistă în cadrul unui inspectorat de poliție limitrof județului Călărași, a pierdut controlul autoturismului în care se afla împreună cu părinții și s-a oprit într-un pom situat pe sensul celălalt de mers.

Martorii spun că autoturismul se deplasa cu viteză pe str. Sloboziei, iar când a încercat manevra de viraj la dreapta, către spital, a văzut că din sens opus se apropie un alt autovehicul. Fata s-ar fi pierdut cu firea, iar în loc să calce frâna, a călcat accelerația.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje de prim ajutor și echipaje de descarcerare SMURD. O singură persoană a suferit leziuni mai puternice, fractură – luxație – picior stâng. Conducătorul autoturismului marca Audi a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În acest caz s-a deschis un dosar de vătămare din culpă.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Tentativă de suicid, prin înjunghiere în municipiul Călărași

Isteria creată de camerele video de supraveghere ce au apărut pe străzile principale din Călărași