Connect with us

Breaking News

Un călărășean, șofer pe tir, și-a pus capăt zilelor în Portul Constanța

Published

on

În cursul acestei dimineți, puțin după ora 5.00, în incinta portului Constanța, la poarta 7 a fost agitație mare. Angajați care lucrau în zona respectivă au observat trupul unui bărbat care atârna de bena ridicată a unui camion, la o înălțime de 6-7 metri.

La fața locului au fost solicitate rapid echipaje ale serviciului de Poliție, Pompieri și de Ambulanță pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, nu au putut decât să îl coboare pe bărbatul care decedase, un tânăr în vârstă de 28 de ani.

Potrivit Gărzii de Coastă Constanța,  în data de 04.12.2018, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.

Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

Advertisement

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.

Ulterior, lucrătorii Gărzii de Coastă aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe numitul I.I., șoferul camionului, și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112.


La fața locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanța, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța care au preluat cazul spre cercetare.

Tânărul găsit spânzurat se numește  Cătălin Ionuț Ioniță, avea 28 de ani, era  din comuna Chiselet, județul Călărași, figurând ca angajat la firma Babe Comtrans S.R.L. Curcani.

Într-un comunicat al Poliției Transporturi Marine se arată că în data de 4.12.2018, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4. Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge. În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.

CERCETĂRI PENTRU A IDENTIFICA MOTIVUL

Ulterior, potrivit presei locale din Constanța, polițiștii aflați în Poarta de acces numărul 7 a portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112. La fața locului s-au deplasat militari de la I.S.U. Dobrogea, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța. La locul tragediei s-au deplasat și criminaliști din cadrul I.P.J. Constanța. Camionul de care s-a spânzurat Cătălin Ionuț Ioniță are numărul de înmatriculare CL 04 H.O.S.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

De ce au survolat avioanele militare astăzi pe cerul municipiului Călărași? Forțele Aeriene Române vin cu primele precizări

Published

on

Avioanele militare au survolat astăzi deasupra Călărașiului datorită unei campanii de promovare a carierei militare, organizate de Forțele Aeriene Române. Sala Barbu Știrbei a fost plină de liceeni, fiind prezenți peste 200 de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a din mai multe instituții de învățământ călărășene. 

Reprezentanții Centrului Militar Județean Călărași, Mr. Petriman Cornel și Plt. maj. Bratu Laurențiu au participat astăzi la campania de promovare a carierei militare, organizată de Forțele Aeriene Române la sala de spectacole Barbu Știrbei Călărași. La eveniment au fost prezenți 200 de elevi plăcut impresionați de prezentare.

„Elevii au fost plăcut impresionați de prezentare, de uniforma militarilor, de povestirile lor și de survolul avioanelor F-16”, transmite Centrul Militar Județean Călărași pe o rețea de socializare despre impresiile potențialilor viitori militari. 

În perioada 13-17 mai 2024, Forțele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în orașele Slobozia, Călărași, Giurgiu, Alexandria și Buftea. 

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Accident de circulație pe strada Independenței. O tânără s-a răsturnat cu mașina și a avariat alte două

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un nou accident rutier a avut loc astăzi, ora 21:00, pe strada Independenței din municipiul Călărași. Traficul este complet blocat. Se pare ca la volan se afla o tânără care se îndrepta către zona Piața Mare. A pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Polițiștii rutieri au venit la fața locului pentru a efectua primele verificări, iar pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave în urma impactului.

Alte două autoturisme staționate în apropiere au fost avariate în urma coliziunii.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Alertă Meteo: Cod galben pentru județul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Este cod galben de vreme rea în județul Călărași, transmite ISU Călărași. Sunt menționate intensificări ale vântului cu viteze ce pot ajunge în general între 45 și 50 km/h.

Acest avertisment este valabil în intervalul de timp cuprins între orele 10:00 și 19:00, în data de 4 mai 2024.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate