Connect with us

Breaking News

Călărași: Centenar -“gangsterii” și “fasolarii”

Published

on

Paltoanele de epocă, pălăriile retro și gulere de animale mici de casă cu blană rară au fost scoase la aer de către pesediștii călărășeni marcanți. Portul ochelarilor de soare asezonat cu ținerea în mâini a steagurilor tricolore sau a cocardelor pe piepturile voluminoase ale luptătorilor PSD nu au impresionat mulțimea în acest an.
 
Nici măcar pălăria  în stil Al Capone sau nasturii la două rânduri, sau gulerele ridicate ce aduc aminte de filmele cu gangsteri…Ori părul coafat permanent la un celebru frizer din Călărași sau hainele de lux îmbrăcate de parlamentari au trecut nebăgate în seamă.
Gulerul de țurcană sau vulpe amorțită de frig purtat la gâtul personalităților feminine călărășene nu a mai fost băgat în seamă de mulțime, au contrastat cu îmbrăcămintea purtată de marea parte a populației care a participat la defilare. Plus că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea s-a îmbolnavit brusc, lipsind de la manifestările organizate în Capitală.
Dintre reprezentanții marcanți ai PSD Călărași a lipsit Ciprian Pandea care a fost să o însoțească pe doamna Dăncilă ca să suporte mai ușor huiduielile publicului, sau pe la ședințele de guvern aflat în pelerinaj prin țară.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi printr-un anunț oficial faptul că nu va participa la niciun eveniment legat de Ziua Națională a României din cauza problemelor de sănătate. Cu toate acestea, premierul țării, Viorica Dăncilă, va fi prezentă la aceste evenimente.

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, joi, la Alba Iulia, pentru a vizita Monumentul Unirii și pentru a se întâlni cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. În drumul lor spre statuia lui Mihai Viteazul, membrii Guvernului au fost huiduiți de către trecători, care scandau „Demisia!”.

Oficialii și-au continuat însă drumul spre Catedrala Reîntregirii, fără să întoarcă capul la strigătele oamenilor. La un moment dat însă, alți bărbați au strigat în urma lor: „Nenorociților, să vă fie rușine, nulităților! Sunteți nulități toți!”.

https://www.facebook.com/portalul.realitatea.net/videos/2478226988859267/

Nici autoritățile administrației locale nu s-au lăsat mai prejos: ciucurel purtat la eșarfa edilului se pare că a cântărit greu anul acesta. Aceștia fiind obligați să îndure frigul cu capul gol. Mulțimea prezentă a remarcat pantalonii din mătase și pantofii cu vârf întors. Anturajul PNL a știut să se deosebească anul acesta.

Emoțiile au fost mari pentru liberalii care au așteptat cu nerăbdare terminarea defilării, fiind cu gândul la fasolea servită gratis la restaurantul Intim.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

De ce au survolat avioanele militare astăzi pe cerul municipiului Călărași? Forțele Aeriene Române vin cu primele precizări

Published

on

Avioanele militare au survolat astăzi deasupra Călărașiului datorită unei campanii de promovare a carierei militare, organizate de Forțele Aeriene Române. Sala Barbu Știrbei a fost plină de liceeni, fiind prezenți peste 200 de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a din mai multe instituții de învățământ călărășene. 

Reprezentanții Centrului Militar Județean Călărași, Mr. Petriman Cornel și Plt. maj. Bratu Laurențiu au participat astăzi la campania de promovare a carierei militare, organizată de Forțele Aeriene Române la sala de spectacole Barbu Știrbei Călărași. La eveniment au fost prezenți 200 de elevi plăcut impresionați de prezentare.

„Elevii au fost plăcut impresionați de prezentare, de uniforma militarilor, de povestirile lor și de survolul avioanelor F-16”, transmite Centrul Militar Județean Călărași pe o rețea de socializare despre impresiile potențialilor viitori militari. 

În perioada 13-17 mai 2024, Forțele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în orașele Slobozia, Călărași, Giurgiu, Alexandria și Buftea. 

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Accident de circulație pe strada Independenței. O tânără s-a răsturnat cu mașina și a avariat alte două

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un nou accident rutier a avut loc astăzi, ora 21:00, pe strada Independenței din municipiul Călărași. Traficul este complet blocat. Se pare ca la volan se afla o tânără care se îndrepta către zona Piața Mare. A pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Polițiștii rutieri au venit la fața locului pentru a efectua primele verificări, iar pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave în urma impactului.

Alte două autoturisme staționate în apropiere au fost avariate în urma coliziunii.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Alertă Meteo: Cod galben pentru județul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Este cod galben de vreme rea în județul Călărași, transmite ISU Călărași. Sunt menționate intensificări ale vântului cu viteze ce pot ajunge în general între 45 și 50 km/h.

Acest avertisment este valabil în intervalul de timp cuprins între orele 10:00 și 19:00, în data de 4 mai 2024.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate