Connect with us

Anunțuri - Călărași

Anunt public privind decizia etapei de încadrarea

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

BUGA GABRIEL, BUGA VASILE, BUGA MARILENA, titulari ai proiectului “CONSTRUIRE SERVICE AUTO (HALĂ)”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “CONSTRUIRE SERVICE AUTO (HALĂ)”, propus a fi amplasat în mun. Călărași, str. Rocada, nr. 54B, jud. Călărași.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Prezentul anunț va fi publicat atât în presă, cât și la sediul administrației locale pe teritoriul căreia se va realiza investiția.

Advertisement

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ / Societatea Drumuri și Poduri Călărași închiriază utilaje

Published

on

DPC CALARASI

Societatea Drumuri și Poduri Călărași anunță că pune la dispoziție o gamă variată de utilaje de închiriat, ideale pentru orice tip de proiect de infrastructură sau construcție.

Lista utilajelor disponibile include:

– Încărcător frontal tip buldoexcavator
– Cilindru compactor de diferite dimensiuni
– Transport utilaj cu trailer pentru utilaje mari și mici
– Autogreder
– Încărcător frontal tip wolla
– Buldozer Caterpillar de 26 de tone
– Excavator pe șenile de 28 de tone
– Autobasculante 8×4
-Nacelă de 14m

Pentru mai multe informații și pentru a rezerva utilajele necesare proiectului dumneavoastră, sunați la numerele de telefon 0721 345 217 sau 0745 174 302, ori trimiteți un e-mail la [email protected].

Profitați de această oportunitate și folosiți utilaje de top, alături de o echipă de profesioniști.

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

S-a dat STARTUL înscrierilor la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani!

Published

on

sursa foto: călărașipress.ro

Jandarmeria Călărași desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care își doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română.

Primul pas este depunerea cererii de înscriere și a consimțământului privind solicitarea extrasului de cazier judiciar de către unitatea de recrutare, completate de către candidat în mod lizibil, semnate și transmise EXCLUSIV în format electronic la adresa de e-mail [email protected] până la data de 6 octombrie 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică).

Dosarele de recrutare se depun personal și în volum complet până pe data de 24 octombrie 2024 la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași din municipiul Călărași, strada Independenței, nr. 3, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Informații suplimentare privind sesiunea de admitere puteți obține accesând site-ul: https://www.jandarmeriacalarasi.ro sau de la Biroul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călărași,  0242/317771 .

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Anunț pierdere autorizație DSV – SC Rene Trading SRL

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

SC Rene Trading SRL, CUI 16133356, declara pierduta autorizație sanitar-veterinara pentru autoturismul CL 13 RVS. Este declarata nulă.

Continue Reading

Cele mai vizualizate