Connect with us

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ SPCTAFL Călărași

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

SPCTAFL Călărași vă informează că în perioada 24-26 decembrie 2023, respectiv 31 decembrie 2023- 02 ianuarie 2024 se suspendă activitatea cu publicul la Bazinul de înot didactic din Călărași.

Publicat pe data de 18 decembrie 2023 

Advertisement

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ. ANUNȚ PRIVIND PUNEREA ÎN POSESIE ÎN VEDEREA ELIBERĂRII TITLURILOR DE PROPRIETATE A CETATENILOR DIN COMUNĂ

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

Incepand cu data de 09.09.2024 si pana la data de 11.10.2024, persoanele carora nu le au fost eliberate Titlurile de Proprietate pana la aceasta data sunt rugate sa se prezinte la Primaria comunei Gradistea pentru intocmirea Procesului verbal de punere in posesie sau a declaratiei pe proprie raspundere cu privire la solutionarea ulterioara cu prioritate a cererii de reconstituire in situatia in care punerea in posesie nu este posibila din considerente tehnice in vederea deblocarii procesului de emitere a titlurilor de proprietate.
In situatia in care persoanele indreptatite nu se vor prezenta la Sediul Primariei Gradistea in perioada 09.09.2024 – 11.10.2024, se va proceda la punerea in posesie a persoanelor indreptatite in ordinea cererilor initiale ce indeplinesc conditiile tehnice de emitere a titlurilor de proprietate.
Contact : Primaria Comunei Gradistea Telefon 0242336017
Primar : Matei Vasile – Telefon 0723531086
Compartiment Cadastru: Olteanu Stefan – Telefon 0751128035

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Anunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

PRIMARIA ORASULUI FUNDULEA titular al proiectului ,,ASFALTARE SI MODERNIZARE STRAZI IN ORASUL FUNDULEA, JUDETUL CALARASI – STRADA ARMATEI, STRADA ALEXANDRU ODOBESCU, ALEEA ALUNISULUI, STRADA TUFANULUI-TRONSON 2, STRADA NUFERILOR, ALEEA CAMPULUI, STRADA ABANOSULUI, INTRAREA OGORULUI, INTRAREA STADIONULUI, STRADA DR. GHEORGHE SORESCU, STRADA MIRCEA NEDELCIU TRONSON 1, STRADA FAGULUI, STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU, STRADA MOSTISTEI, ALEEA PAPADIEI, STRADA CAMPULUI TRONSON 1+TRONSON 2,STRADA PANSELUTELOR, STRADA CAMINULUI”,anunţă publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi, (în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru ,,ASFALTARE SI MODERNIZARE STRAZI IN ORASUL FUNDULEA, JUDETUL CALARASI – STRADA ARMATEI, STRADA ALEXANDRU ODOBESCU, ALEEA ALUNISULUI, STRADA TUFANULUI-TRONSON 2, STRADA NUFERILOR, ALEEA CAMPULUI, STRADA ABANOSULUI, INTRAREA OGORULUI, INTRAREA STADIONULUI, STRADA DR. GHEORGHE SORESCU, STRADA MIRCEA NEDELCIU TRONSON 1, STRADA FAGULUI, STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU, STRADA MOSTISTEI, ALEEA PAPADIEI, STRADA CAMPULUI TRONSON 1+TRONSON 2,STRADA PANSELUTELOR, STRADA CAMINULUI”, propus a fi amplasat în intravilan strada Armatei, strada Alexandru Odobescu, Aleea Alunisului, strada Tufanului-Tronson 2, strada Nuferilor, Aleea Campului, strada Abanosului, Intrarea Ogorului, Intrarea Stadionului, strada Dr. Gheorghe Sorescu, strada Mircea Nedelciu Tronson 1, strada Fagului, strada Grigore Alexandrescu, strada Mostistei, Aleea Papadiei, Strada Campului Tronson 1+Tronson 2,strada Panselutelor, strada Caminului, oras Fundulea, judetul Calarasi.

  1. Proiectul Deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași, din şoseaua Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi, 910005, în zilele de luni–vineri, între orele 1000–1400, precum şi la următoarea adresă de internet – http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași.

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

ANUNŢ DE MEDIU – PUZ LOCUINTE CU REGIM DE INALTIME P; P+1E

Published

on

Anunțul Călărășean - Îți publicăm anunțul în cel mai scurt timp! Scrie-ne pe [WhatsApp] sau sună la 0728977169

Beneficiarul NICULAE IULIAN impreuna cu CALIN MIHAELA-GHEORGHITA cu domiciliul in Popeti- Leordeni, strada Domnita Balasa, nr. 27, judetul Ilfov, anunţă Decizia privind etapa de încadrare a

planului/ programului:

„PUZ LOCUINTE CU REGIM DE INALTIME P; P+1E SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE”, propus a fi amplasat in strada Apuseni, nr. 43-45, sat Padurisu, comuna Frumusani, judetul Calarasi.

Documentația se supune procedurii de adoptare:

– fără Aviz de Mediu conform prevederilor H.G. nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe, cu modificările și completările ulterioare;

– fără evaluare adecvată conform prevederilor O.U.G. nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările şi completările ulterioare.

Informaţii privind potențialul impact asupra mediului al planului/programului propus, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi, cu sediul în şoseaua Chiciului, nr. 2, Călăraşi, Călăraşi, de luni până vineri, între orele 1000-1400.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură și cu date de identificare, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi, timp de 10 zile calendaristice de la data publicării.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate