Connect with us

Breaking News

VIDEO. Spicul Vâlcelele – Victoria Lehliu, 2-1| Ionel Tatu: “Orice meci pentru mine este o victorie!”

Published

on

Spicul Vâlcelele​ reușește să învingă în minutul ’92 echipa Victoria Lehliu, cu scorul final de 2-1, meci ce a avut loc sâmbătă, orele 17:00 . Primele minute ale meciului ce s-a disputat pe stadionul din Floroaica, au fost liniștea dinaintea furtunii. Prima încercare de a da gol, a fost realizată în minutul 23 de către echipa ce juca acasă, Spicul Vâlcelele. Primul gol al meciului a fost dat de Spicul Vâlcelele, prima repriză.

Cea de-a doua repriză, a fost una destul de furtunoasă, pentru echipa din Vâlcelele. Și-au adunat forțele și au reușit să înscrie cel de-al doilea gol, min. ’92 prin Prunaru Adrian (Vezi VIDEO).

Prunaru Adrian (25 ani) - jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

Prunaru Adrian (25 ani) – jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

S-au făcut speculații asupra faptului că antrenorul echipei din Lehliu i-ar fi îndemnat pe jucători să aibă un comportament agresiv față de jucătorii echipei adverse, lucruri spuse de suporterii prezenți la meci.

Am stat de vorbă cu Adrian Prunaru, jucătorul care a schimbat scorul acestui meci îm minutul 92, întrebat despre ceea ce s-a întâmplat în acele secunde, Adrian ne-a răspuns:

Un meci greu, foarte greu! Un meci de luptă, dar se pare că norocul a fost la noi. Nu am avut nicio strategie, orice meci se desfășoară așa cum ne invață antrenorul. Acesta comunică cu noi, ne învață și ne arată tot ceea ce trebuie să știm. Am luptat până la final și am reușit să aducem victoria echipei. Iar celor ce se bat pe primele locuri, să se teamă de noi, venim cu viteză către ei.” – a afirmat Prunaru Adrian (25 ani) – jucător de fotbal al echipei din Vâcelele ce a reușit să marcheze în min. 92.

Advertisement

Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele – Jud. Călărași

Primarul comunei Vâlcelele, Ionel Tatu, a declarat în exclusivitate pentru Călărași News 

 

Este un meci greu. Echipa din Lehliu Gară, o echipă cu pretenții, care vor promovarea. O echipă care a făcut cantonament în această perioadă de început de an competițional, dar de ce să nu spunem că și noi avem o echipă “bunicică”, nu bună, că, dacă aveam o echipă bună eram pe primul loc.

Locul pe care ni l-am propus pentru a-l ocupa este 1- 5, acum, că va fi 6, 7, trebuie să fim optimiști că avem un lot valoros, iar aici când spun un lot “valoros”, pot spune că echipa evoluează de la meci la meci. Avem jucători cu experiență, […] jucători din divizia B. Avem și jucători accidentați, tot divizia B, de la Braila.
Sper, din etapă în etapă să ne revenim și să ajungem acolo unde ne este locul.

Orice meci pentru mine este o victorie! Fermierii îmi sunt alături, cu acest prilej doresc să le mulțumesc. Domnul Mihuț Ion, Gabriel Oroianu, Moldoveanu Constantin și Ivan Dumitru nu au lipsit de la un meci din acest campionat.
Le mulțumesc pentru efortul depus, pentru sponsorizările realizate în contul asociației sportive Spicul Vâlcelele și, de ce să nu spunem, din etapă în etapă, noi merge spre bine. Am avut zilele comunei, am amânat o etapă și multe alte lucruri pe care trebuie să le recuperăm. Cu siguranță ne vom reîntâlni în retur, la Lehliu.” – a declarat Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1461706347253553/

Advertisement

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1461485387275649.1073741854.603712659719597&type=1&l=33348f2c8b

Notă: Pentru a putea accesa galeria foto a meciului, vă rugăm să dați click AICI!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident de circulație pe strada Independenței. O tânără s-a răsturnat cu mașina și a avariat alte două

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un nou accident rutier a avut loc astăzi, ora 21:00, pe strada Independenței din municipiul Călărași. Traficul este complet blocat. Se pare ca la volan se afla o tânără care se îndrepta către zona Piața Mare. A pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Polițiștii rutieri au venit la fața locului pentru a efectua primele verificări, iar pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave în urma impactului.

Alte două autoturisme staționate în apropiere au fost avariate în urma coliziunii.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Alertă Meteo: Cod galben pentru județul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Este cod galben de vreme rea în județul Călărași, transmite ISU Călărași. Sunt menționate intensificări ale vântului cu viteze ce pot ajunge în general între 45 și 50 km/h.

Acest avertisment este valabil în intervalul de timp cuprins între orele 10:00 și 19:00, în data de 4 mai 2024.

Advertisement
Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Primele rezultate ale tragediei din Spanțov. Macroul consumat, principala cauză

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Apar noi detalii despre cazul tragediei în care o fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au consumat pește la o masă, în a doua zi de Florii.

Conform rapoartelor Direcției Sanitar Veterinare, cazul tragic al fetiței din județul Călărași, care a pierit în urma consumului de pește, a indicat o contaminare a alimentelor cu bacterii în cantități periculoase.

Conform informațiilor obținute de la libertatea.ro, analizele realizate asupra probelor prelevate atât din magazinul local cât și din frigiderul familiei au indicat prezența unui nivel anormale de bacterii, inclusiv klebsiella și salmonella, ce depășesc limitele permise.

Advertisement

În prezent, autoritățile așteaptă rezultatele ulterioare ale analizelor efectuate de către Direcția Sanitară Veterinară și cele ale probelor prelevate de Direcția de Sănătate Publică.

Vă reamintim că o fetiță de 4 ani și bunica ei au murit, luni, a doua zi după Florii, după ce ar fi mâncat macrou congelat cumpărat de la magazinul din satul Spanțov.

Și familia crede același lucru, însă poliția a deschis o anchetă. Un apel la 112 dar luni dimineață anunță ca o fetiță de 4 ani era în stare de inconștiență. A fost dusă la Spitalul Județean Călărași, intubată, însă, a murit.

Alte câteva ore mai târziu, din casa aceleiași familii a sunat din nou la numărul de urgență 112. De această dată bunicii erau cei care se simțeau foarte rău.

Bunica în vârstă de 59 de ani și bunicul de 66 de ani au fost duși la spitalul municipal din Oltenița. Femeia a murit și ea în scurt timp.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate