Connect with us

Știri

Imagini virale. Filmul scandalului din Lehliu Gară dintre Olguța și oamenii legii

Published

on

Stan Olguța, o femeie din satul Răzvani, Orașul Lehliu Gară, a fost arestată împreună cu nepotul ei, Stan Laurențiu Bogdan, după ce, în după-amiaza zilei de 14 decembrie 2022, orele 15:40 au provocat un adevărat scandal pe o stradă din sat. Aflată în stare de ebrietate, femeia a lovit o autospecială de poliție care patrula în zonă. A fost momentul în care situația a degenerat.

Potrivit rechizitoriului dosarului nr. 1096/P/2022 întocmit de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Lehliu Gară la data de 09 ianuarie 2023, polițiștii s-au autosesizat cu privire la faptul că, pe strada Trandafirilor din satul Răzvani – orașul Lehliu Gară, numiții Stan Olguța și Stan Laurențiu- Bogdan tulburaseră liniștea publică, exercitând violențe fizice asupra persoanelor și proferând amenințări.

Depășit de situație, agentul de poliție care a intrat în contact cu grupul din care femeia a ieșit și a lovit autospeciala Ministerului Afacerilor Interne, și-a chemat, în ajutor, colegii de pe tură.

Oamenii legii, prezenți la fața locului, au încercat să calmeze spiritele aprinse între cetățeni și colegii de tură, implicați în conflict cu Olguța Stan și  nepotul ei, însă fără vreun rezultat.

De aici totul a degenerat într-un scandal care s-a lăsat cu picioare, palme, flegme, jigniri și amenințări.

Advertisement

În spațiul public au apărut mai multe filmulețe care surprind fragmente din scandalul cu pricina.

  •  – Cetățean: Ascultă-mă…
  • [pe fundal]: Dă-te-n p**a mea!
  • – Hei, hei, dați-vă de aici…!
  • – Dacă nu erai polițist, șefule, te bătea femeia aia de nu….

Dialogul este de-a dreptul halucinant.  După ce și-a luat o palmă, agentul de poliție stă cu mâinile în buzunarele de la geacă și continuă să dialogheze cu cetățenii care cer explicații pentru ce s-a întâmplat.

  • Nepoata Olguței: Șefule, ne cerem scuze!
  • Agentul de poliție: Poți să nu mai ții telefonul ăla, să nu mă mai filmezi?
  • Nu, păi nu-i normal!
  • Agentul de poliție: Nu sting nicio cameră
  • Nepoata: Nu-i normal să lovești un cetățean..
  • Nepot: Și tu cum ai dat în ea?
  • Agentul de poliție: Eu?
  • Nepot: Da!
  • Agentul de poliție Florea: Bă! Vine și direct și-mi dă… ia ascultă la mine! Vine direct la mine și-mi dă una și dup-aia…
  • Nepoata: Nu este adevărat! Nu există!
  • Agentul de poliție Florea: Cum nu este?
  • Nepoata: Doar a salutat.. alooo! Ți-a făcut așa în geam și tu ai considerat altceva. A bătut cu palma în geam și tu… a pus palma pe geam.
  • Agentul de poliție Florea: Îmi bagi telefonul în nas.
  • Nepoata: Sigur că da!
  • Nepot: Ești pe domeniu public!
  • Agentul de poliție Florea: Oi fi pe domeniu public, dar tot trebuie să respecți distanța.

După alte câteva secunde, dialogul se aprinde între agentul de poliție și rudele femeii care a lovit autospeciala de poliție. 

În timp ce agentului de poliție i se solicita să se prezinte, pe fundal Stan Olguța striga cât o țineau plămânii.

  • – Ia mână după mine!!!
  • – Hai, calmează-te!
  • – Făăi!
  • – Ia MÂNAAA!

Apare cel de-al doilea echipaj de poliție la locul scandalului. 

  • Bună ziua! Bună ziua! Două secunde!
  • Luți-l!
  • Ia zi băăă!
  • Agentul de poliție: Ce s-a întâmplat?!
  • Agentul Florea: A dat cu palma în mașină și … [ neinteligibil]

Fără să stea pe gândul cel de-al doilea echipaj care a venit la fața locului a procedat imediat la imobilizarea femeii aflată în stare vădită de ebrietate, moment în care se declanșează o adevărată hărmălaie.

  • Ce, boss-ule, voiai să pui mâna pe ea?
  • Eeee! [larmă] Ce faci, mă? Ai dat cu piciorul în ea, mă?
  • Ce faci, băi, tată? Băă, băă, ai dat cu piciorul în ea?
  • Băă!
  • Ai dat cu piciorul în ea?
  • Păi, stai, mă, puțin!

“În momentul în care agentul de poliție a deschis portiera autospecialei, femeia aflată într-o stare vădită de ebrietate, l-a lovit cu pumnul în zona feței. Imediat la fața locului s-au adunat mai multe persoane, rude ale femeii, polițiștii solicitând sprijinul altor echipaje aflate în serviciu. Femeia a fost imobilizată, iar în timpul introducerii în autospecială un alt agent de poliție a fost lovit de aceasta cu piciorul în zona umărului. De menționat, în timpul intervenției a fost folosit spray-ul iritant lacrimogen.

Stan Olguța și nepotul ei au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv 30 de zile și cercetați în dosarul 4130/249/2022.

Gheorghe Georgiana este nepoata lui Stan Olguța și o descrie pe aceasta ca este o femeie liniștită, care nu a creat probleme până acum. Nepoata mai spune că nu este corect ce a pățit Olguța, mai ales că are 5 copilași acasă, cu vârste cuprinse între 8 luni și 20 de ani, pe care îl crește singură.

Soția lui Stan Laurențiu-Bogdan, zis Jarde, cercetat în stare de arest preventiv este de-a dreptul oripilată.

“Au fost arestați amândoi, mătușa mea și concubinul meu. Se bagă în fața lor [n.r.Stan Laurențiu-Bogdan] să nu o împuște și țipă să nu o omoare că a dat foarte rău în ea, ca într-un bărbat. Cred că nici într-un bărbat nu se merita să dea așa. Chiar dacă ea greșea sau opunea rezistență, îi punea cătușele și o ducea la secție. Noi suntem niște oameni normali, fără puteri, influențe. Noi vrem să se facă lumină în cazul ăsta, pentru că oamenii ăștia au fost arestați și încadrați la ultraj după ce au fost bătuți. Vineri au fost judecați, li s-a terminat termenul de 20 de zile, li s-a prelungit încă un termen și mâine sunt transferați, unul la Penitenciarul Slobozia iar una la Penitenciarul Poarta Albă.” spune Stan Denisa, soția bărbatului reținut în urma scandalului din Lehliu Gară.

Advertisement

https://youtu.be/SPI-8aqoFwc

 

Știri

Primarul Ciprian Andrei Olteanu își depune oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Unirea din Călărași

Published

on

Ciprian Olteanu PNL Unirea

Joi, 25 aprilie, Ciprian Andrei Olteanu, cel mai tânăr primar al județului, și-a oficializat candidatura pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Unirea.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Olteanu și-a exprimat încrederea în sprijinul locuitorilor, amintindu-le de încrederea acordată în urmă cu patru ani și prezentându-le realizările concrete ale mandatului său. Este vorba despre un primar care și-a asumat misiunea de a transforma comunitatea și de a răspunde nevoilor acesteia.

Este dificil să comparăm realizările celui mai tânăr primar din localitate cu administrația anterioară, condusă  de Belu Florian (PSD). Această administrație nu a reușit să se remarce în comunitate prin nicio realizare semnificativă, în ciuda numeroaselor nevoi ale acesteia.

Printre realizările sale notabile se numără extinderea rețelei de gaze, un proiect de o importanță deosebită pentru comunitatea locală,  modernizarea sistemului de iluminat public cu LED-uri pe toate străzile din comună, măsuri care nu numai că aduc confort, dar și contribuie la eficiența energetică.

Edilul a fost activ în promovarea culturii și a coeziunii sociale, organizând evenimente dedicate locuitorilor, cum ar fi “Zilele comunei Unirea”, și facilitând accesul la infrastructură sportivă prin construirea unui teren de fotbal din bugetul propriu al localității.

Advertisement

În ceea ce privește infrastructura esențială, primarul Olteanu a demarat proiecte de reabilitare a rețelei de apă și asfaltare a străzilor din comună, asigurând astfel un mediu mai sigur și mai confortabil pentru locuitori.

În educație, Ciprian Andrei Olteanu a colaborat strâns cu cadrele didactice din școli, organizând întâlniri pentru identificarea soluțiilor optime pentru îmbunătățirea sistemului educațional local și asigurând dotarea unităților de învățământ cu infrastructura necesară pentru desfășurarea actului educațional în condiții moderne.

Vom prezenta câteva exemple concrete de proiecte pe care primarul Ciprian Olteanu le-a implementat cu succes în comuna sa:

– Un proiect de extindere a rețelei de gaze naturale, aflat în desfășurare, reprezintă un real progres pentru comunitate.
– Modernizarea întregului sistem de iluminat public al comunei Unirea prin utilizarea tehnologiei LED.
– Organizarea de evenimente culturale dedicate locuitorilor din Unirea, precum “Zilele Comunei Unirea”.
– Construirea unui teren de fotbal finanțat din bugetul local.
– Reabilitarea rețelei de apă din comuna Unirea.
– Realizarea cadastrării gratuite a tuturor imobilelor din localitate.
– Introducerea de microbuze electrice pentru ruta Unirea – Jegășia Dichiseni.
– Întâlniri destinate creșterii și identificării soluțiilor pentru îmbunătățirea performanței directorilor unităților de învățământ locale. Primarul Ciprian Olteanu are o relație excelentă cu cadrele didactice din școli.
– Asfaltarea străzilor din comună.
– Identificarea ONG-urilor din comunitate care au sprijinit achiziționarea materialelor de construcție necesare pentru reabilitarea și dotarea unităților de învățământ cu sisteme de încălzire pe bază de GPL, printr-o colaborare cu Asociația BookLand România.
– Acțiuni de tăiere a copacilor și arborilor bătrâni care prezintă pericole.
– Organizarea de activități educative pentru elevi cu diferite ocazii, precum Ziua Copilului, și realizarea de spectacole culturale de către ansamblurile folclorice “Hora Unirii”.
– Acțiuni de curățare a malurilor Brațului Borcea.

De asemenea, primarul nu a neglijat protecția mediului înconjurător, inițiind acțiuni de tăiere a copacilor uscați și de curățare a malurilor Brațului Borcea. Prin aceste proiecte și inițiative, primarul Ciprian Andrei Olteanu și-a câștigat respectul și încrederea comunității din comuna Unirea, demonstrându-și determinarea și abilitățile de lider. Depunerea sa oficială a candidaturii pentru un nou mandat este o confirmare a angajamentului său de a continua să servească intereselor și nevoilor locuitorilor din comuna Unirea.

Advertisement
Continue Reading

Știri

Competiția internațională Călărași Cup – powered by Ecoaqua, real succes. Miodrag Belodedici a rămas impresionat

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

În municipiul Călărași, pasiunea pentru fotbal și dorința de a încuraja tinerii sportivi au fost celebrate într-un eveniment de excepție organizat de operatorul regional de apă și canalizare, ECOAQUA SA, sub îndrumarea directorului Eduard Grama, împreună cu Consiliul Județean Călărași și Primăria municipiului Călărași. Aceștia au fost gazdele “Călărași CUP”, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din zonă.

Miodrag Belodedici, o legendă a fotbalului, a fost invitat de seamă la acest eveniment pentru a împărtăși din experiența sa și pentru a inspira noile generații de fotbaliști aspiranți. Părinții celor mici s-au declarat încântați de inițiativa autorităților locale de a susține astfel de evenimente, recunoscând importanța mișcării sportive și a sănătății încă de la o vârstă fragedă.

Organizatorii evenimentului au oferit tuturor participanților medalii, diplome și cadouri, subliniind astfel aprecierea pentru eforturile și talentul fiecărui jucător. “Călărași CUP” a fost nu doar un prilej de competiție, ci și un moment de comunitate și încurajare pentru viitorul fotbalului în regiune.

Advertisement
Continue Reading

Știri

Accident grav pe A2, zona Fundulea. Un tir ucrainean s-a răsturnat după ce a lovit parametrul dintre sensuri

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 32+300 de metri, pe sensul spre litoral, în zona localității Fundulea, județul Călărași, un autotren înmatriculat în Ucraina a impactat parapetul median și s-a răsturnat pe partea carosabilă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:55.

În urma impactului, sunt scurgeri de carburant pe suprafața de rulare. Nu au rezultat persoane rănite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers, circulându-se doar pe banda de urgență. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate