Connect with us

Fotbal

Dunărea Călărași, victorie în fața CS Amara. Reacția antrenorului Gheorghe Mihali

Published

on

Dunărea Călărași s-a impus fără emoții în meciul din etapa a 3-a, pe teren propriu,  contra celor de la CS Amara, scor 9-0. Echipa lui Gheorghe Mihali și-a asigurat victoria, stabilind scorul final încă din prima repriză. Bodo Kanda a deschis scorul pentru echipa călărășeană, în primul minut de meci, după o eroare a apărării adverse.

Galben-albaștrii au câștigat prin golurile marcate de B. Kanda (1, 8, 21, 45), J. Nwankwo (11), V. Andrei din penalty (16), M. Apostol (30, 36), E. Nica (42).

Următorul meci va avea loc miercuri, 14 septembrie, pe teren propriu, pe stadionul “Ion Comșa” Călărași, în Cupa României contra celor de la Unirea Slobozia care se află pe primul loc în Liga a 2 a.

Clasamente oferite de SofaScore LiveScore

Advertisement

Fotbal

Miodrag Belodedici, prezent la „Călărași Cup”, ediția a III-a! „Este o onoare”. Cum s-a desfășurat concursul organizat de Ecoaqua

Published

on

By

Sâmbătă, pe 27 aprilie, a avut loc competiția de fotbal „Călărași Cup”, organizată de operatorul de apă Ecoaqua. La evenimentul sportiv a luat parte un invitat special, Miodrag Belodedici, care este un jucător emblematic din fotbalul românesc.

„Călărași Cup” a devenit un concurs de calibru internațional, iar directorul Ecoaqua Călărași, Eduard Grama, care a fost, și el, prezent la eveniment, este mândru că turneul a ajuns la acest nivel.

„Este o reușită, suntem la a treia ediție, un număr tot mai mare de copii sunt interesați să participe la competiția organizată de operatorul de apă Ecoaqua”, a declarat Eduard Grama.

De asemenea, acesta s-a arătat foarte încântat că Miodrag Belodedici a acceptat invitația de a participa la competiție: „Este o onoare pentru noi că vin oameni care motivează copiii, sunt oameni recunoscuți de lumea sportului”.

Miodrag Belodedici este unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal ai generației de aur, întrucât a fost dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni.

Advertisement

Acesta a împărțit medaliile micuților fotbaliști împreună cu Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. Ba mai mult, invitatul special le-a dat copiilor și autografe pe tricouri.


Pe lângă trofee și medalii, fotbaliștii au primit vouchere pentru echipamente sportive, din partea echipei Ecoaqua Călărași.

După terminarea jocului, Miodrag Belodedici a ținut să-și spună părerea despre micuți, ale căror abilități sportive l-au impresionat cu adevărat: „Este ceva extraordinar, mai ales la vârsta asta mică, să simtă emoția, jocul. I-am întrebat dacă sunt obosiți, mi-au spus că nu. (…) Au o energie extraordinară, multe turnee din acestea ar trebui să aibă”.

Primarul Marius Dulce a împărtășit, și el, printr-o postare publicată recent pe Facebook, un mesaj despre concursul de fotbal „Călărași Cup”. Edilul le-a dedicat respectivul mesaj tinerelor talente care au jucat astăzi.

„O emoție cât pentru un stadion și o atmosferă care ne-a convins, dacă mai era necesar, că sportul de masă are nevoie de susținere din partea autorităților. Felicitări, copii! Succes pe mai departe!”.

Advertisement
Continue Reading

Fotbal

Fundeni câștigă împotriva echipei Viitorului Ileana în etapa a doua a playoff-ului

Published

on

Gloria Fundeni, echipa nou promovată în liga superioară, a reușit să obțină o victorie impresionantă împotriva echipei Viitorul Ileana, marcând un scor final de 4-0 pe terenul adversarilor lor. Meciul a fost marcat de performanțele remarcabile ale lui Denis Ciulei care a marcat un gol bun și Iamandi Alexandru care a reușit de asemenea să marcheze trei goluri de senzație.

Cu toate că Viitorul Ileana a intrat în meci ca o echipă neînvinsă și cu pretenții mari la promovare, fotbaliștii de la  Gloria Fundeni au demonstrat că sunt o forță de luat în calcul în acest sezon. Cu o atitudine hotărâtă și o determinare de neclintit, jucătorii echipei Fundeni au reușit să domine jocul și să își impună stilul de joc.

Însă, meciul nu a fost lipsit de mici incidente. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat. Cu toate acestea, Gloria Fundeni a reușit să rămână concentrată și să își păstreze avantajul în teren.

Victoria aceasta impresionantă este cu siguranță un moment de cotitură pentru Gloria Fundeni în această competiție.

În timp ce Viitorul Ileana trebuie să se ridice după această înfrângere dureroasă, nu trebuie subestimată determinarea lor de a reveni mai puternici în următoarele meciuri. Cu ambele echipe având în vedere obiective mari pentru acest sezon, următoarele etape ale playoff-ului promit să fie pline de emoții pentru fani și jucători deopotrivă.

Advertisement

Următorul meci va fi jucat acasă pentru echipa de la Fundeni avându-i ca oaspeți pe jucătorii echipei Victoria Chirnogi. Meciul se va juca în data de 9 mai 2024.

Continue Reading

Fotbal

LIVE. Dunărea Călărași vs. FC Agricola Borcea

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

AFC Dunărea Călărași și FC Agricola Borcea se confruntă astăzi pe stadionul Ion Comșa din municipiul Călărași.

Min. 35′ – 0-0

Atmosfera de pe stadionul Ion Comșa este una energică, suporterii celor două echipe își încurajează frenetic favoriții și creează un cadru propice desfășurării unui meci incitant și echilibrat. Fiecare moment al jocului este intens urmărit de către fanii prezenți pe tribune.

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate