Connect with us

Actualitate

Vizită de lucru în comuna Jegălia pentru senatorul Ciprian Pandea

Published

on

Senatorul Ciprian Pandea se implică în dezvoltarea județului Călărași. Implicarea demnitarului călărășean se observă prin vizitele de lucru, desfășurate des, pe raza județului Călărași.  Săptămâna aceasta,  senatorul Pandea a vizitat comuna Jegălia din Călărași, o localitate exemplu a județului, au spus atât cetățenii din comună cât și primarii care urmăresc cu interes lucrurile pe care primarul Aurel Vasile a reușit să le facă până la această oră pentru Jegălia.

“Un exemplu de administrație liberală, la nivel național și județean”

Ciprina Pandea, senator PNL

“Comuna Jegălia condusă de primarul Aurel Vasile, un exemplu de administrație liberală, la nivel național și județean. Astăzi, la invitația colegului meu, edilul comunei Jegălia, Aurel Vasile, am vizitat toate șantierele de investiții deschise în acest moment (estimate la peste 3 milioane de euro), dar și câteva investiții pe care Primăria Jegălia le-a implementat.
Liberalul Aurel Vasile este unul dintre cei mai implicați primari călărășeni, punând bazele unei dezvoltări care să ridice nivelul de trai al locuitorilor, dar să și atragă investitori importanți. Administrația liberală din Jegălia a investit, în ultimii 10 ani, în infrastructura de utilități, de drum, de iluminat și salubrizare, în cultura și sportul local, în educație și în sănătate, dar și în turism.” – notează senatorul Pandea într-o postare pe o rețea de socializare

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Pensii 2024. Formula de calcul care poate schimba viaţa bunicilor. Şeful Casei de Pensii vine cu precizări importante legate de recalculare

Published

on

Normele de aplicare a noii legi a pensiilor, care cuprind condițiile de acordare, stabilire și recalculare a pensiilor, precum și determinarea stagiului de cotizare contributiv, au fost deja aprobate, astfel că se lucrează la foc continuu.

Pensii 2024. Recalcularea pensiilor ar trebui să vină cu pensii mai mici pentru 2.000.000 de pensionari, dar Constituţia interzice acest lucru, astfel că se va menţine cuantumul actual. Fericţi vor fi cei cu pensia minimă, care aproape se dublează, iar avantajaţi sunt cei care reuşesc să adauge ani de vechime, astfel că goana pe la arhive după adeverinţe va fi una lucrativă. În aceste condiţii, este important ca decizia de recalculare să vină cât mai repede, pentru ca seniorii să aibă timp de completat cu documente acolo unde este cazul.

Milioane de români așteaptă cu nerăbdare mult anunțata recalculare a pensiilor. Inițial s-a spus că începând din luna mai vor veni decizii de recalculare acasă, iar din luna septembrie vor începe să primească efectiv pensiile recalculate. Cu toate acestea, deciziile cu noile pensii crescute întârzie să apară, iar pensionarii au devenit îngrijorați. Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, a explicat motivele întârzierii și a oferit informații suplimentare despre procesul marii recalculării a pensiilor. Citește toată știrea aici.

Advertisement
Continue Reading

Actualitate

VIDEO. Un apartament a fost cuprins de flăcări din cauza unei lumânări aprinse. Vecinii au sunat la 112

Published

on

incendiu zefirului calarasi
foto: calarasipress.ro

Un incendiu a avut loc, luni dimineața, la puțin timp după miezul nopții, într-un apartament din municipiul Călărași situat pe strada Zefirului, la parterului blocului i10. Flăcările au fost provocate de o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, spun vecinii.

O vecină din blocul alăturat a observat flăcările ce ieșeau pe geamul bucătăriei apartamentului. Vecinii au sunat  imediat la numărul 112. Mai multe autospeciale de intervenție cu apă și spumă au sosit la fața locului, împreună cu o autospecială SMURD pregătită să intervină pentru posibile victime.

În momentul izbucnirii incendiului, în apartament nu se afla nimeni. Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se răspândească și să producă pagube serioase. Polițiștii au fost solicitați să efectueze o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la izbucnirea incendiului.

Advertisement

Continue Reading

Actualitate

Mesajul primarului comunei Independența – Gabriel Rădulescu cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Published

on

Să va bucure Dumnezeu, să va dea sănătate, să aveți putere, iar bucuriile sã tină la distantă toate necazurile! Paste Fericit!

Continue Reading

Cele mai vizualizate