Connect with us

Știri

CAZ ȘOCANT! O tânără din Călărași de 19 ani, stabilită în Catania(Italia)- reușește să denunțe un italian de 74 de ani

Published

on

Ceea ce urmează să vă prezentăm în acest articol au fost inițial prezentate de emisiune italiană „Le Iene”,  în luna aprilie, 2017. Am dorit să investigăm în amănunt acest caz și să expunem lucrurile cu o certitudine clară.

Dorim să specificăm, încă de la început că ceea ce urmează poate avea un impact emoțional puternic. Sunt mărturisiri și fapte greu de privit și ascultat, o poveste de viață…

Ana Maria are 19 ani și se află în Italia de la vârsta de 13 ani (din 2010) însă chinurile prin care aceasta a trecut au început de la o vârstă foarte fragedă, când se afla încă în România. Mediul în care a trait, nu ia fost prielnic absolut deloc. Datorită violențelor la care era supusă din partea tatălui, mama Ana Mariei a plecat de acasă pe când aceasta avea doar 7.

De-a lungul anilor, Ana Maria a fost abuzată sexual chiar de tatăl său, așa cum povestește tânăra reporterului de la Le Iene dar fiind la o vârstă atât de fragedă, micuța Ana Maria de atunci nu a reușit să înțeleagă ce se întâmplă sau dacă este normal. La acest fapt a contribuit și modul înșelător în care tatăl, abuzând de aceasta, îi spunea că face aceste lucruri din dragoste.

Pe când Ana Maria avea 12 ani, tatăl fetei a ajuns la închisoare, motivul oficial dat de organele competente fiind de violență în familie, iar din cercetarile noastre și de acte de zoofilie. Ana Maria renunță la școală prin clasa a șasea și se hotărăște să plece în Italia, la mama sa. Într-un final, Ana Maria și fratele mai mic, pe nume  Ștefan, au ajuns să locuiască  din nou cu mama lor.

Advertisement
AM FOST LA FAMILIA ANA MARIEI ACASA – DE ACUM ÎI SPUNEM ANCUȚA – AȘA S-A IDENTIFICAT ÎNTRE PRIETENI

L-am găsit pe bătrân în fața porții, statea pe o piatra și își privea nepoata cum se juca la poarta singură.

“Ancuța, nepoțica mea, cuscra Leana era bunica lor. Pe mă-sa o chemă Dana. Și ta’su, nenorocitu… că ești mare… uite aici, în casa unde stătea, în camera asta de aici. Bucătărie, camera mare, baie și stătea fata aici, Dana, Ștefan și Ancuța. Dacă maică-sa a plecat în Italia cu (nr. nume persoană). A fost si el în Italia, până l-a prins poliția. Leana a luat-o în Italia, i-a făcut pașaport. Mama Ancuței are serviciu acolo, are mai multe…locuiță, a lor, a lu maică-sa.

Stăteam în camera aia și îi auzeam cum strigau.. “tată”, “mamă”… eu veneam încoace… 

După divorț, copiii s-au împărțit, fata la mama, băiatul la tată. După 3 luni de zile, tatăl și-a abuzat sexual copilul – conform declarațiilor făcute de bunicul fetei și al vecinilor. 

Bunicul a fugit în vecini și a sunat la poliție, iar aceștia au anunțat și salvarea pentru ai acorda îngrijiri de specialitate copilului ce tocmai fusese  abuzat de către propriul tată.

DE LA SCANDAL ÎN FAMILIE, LA ABUZ SEXUAL

Au ajuns în Italia, prin localitatea Catalia. Au fost nevoiți să locuiască într-o casă abandonată, împreună cu alte familii sărace. Ana Maria trebuia să își câștige existența din ceva. S-a apucat de cerșit pentru a-și ajuta mama și fratele cu bani. Aceasta obisnuia să cerșească în fața magazinelor dar serviciile sociale din Italia au luat-o pe Ana Maria și au dus-o într-un orfelinat, aceasta fiind minora în momentul în care a fost găsită cerșind în fața magazinelor. Autoritățile locale i-au cerut mamei sale să-și găsească o locuință și un loc de muncă pentru a-și putea întreține cei doi copii.

Advertisement

Mama fetei a încercat, din răsputeri să își aducă fiica acasa lângă ea și apelează la ajutorul unui italian pe nume Mario Puglisi. Acesta i-a oferit un loc de muncă și o casă în chirie în care să poată locui. Ana Maria se întoarce acasă la mama sa iar bărbatul italian le devine prieten apropiat al celor doua. După doar câteva săptămâni, bărbatul începe să o abuzeze pe Ana Maria, la care aceea dată, fata avea doar 13 ani. Acesta spunea că face toate aceste lucruri pentru că o iubește, bărbatul fiind  în vârstă de 70 de ani pe atunci.

Ana Maria îi povestește cu lacrimi în ochi reporterului emisiunii “Le Iene” – cu bărbatul italian, ajuns acum la vârsta de 74 de ani, o obliga să facă sex cu el, profitând de inocența și confuzia prin care fata trecea. După împlinirea vârstei de 15 ani, bărbatul o obliga să întrețină relații sexuale de fiecare dată când o vedea, ceea ce a mărturisit fata despre aceste raporturi sunt lucruri șocante și de nedescris.

Ana Maria l-a refuzat de mai multe ori să aibă raporturi sexuale cu italianul Mario Puglisi, aceasta o șantaja pe fată de fiecare dată spunându-i că dacă are o casă și nu le lipsește nimic, e totul datorită ajutorului acordat de el. Tinerei fete i-a fost frică să-i povestească toate aceste lucruri mamei sale de chinul prin care trecea, datorită faptului că banuia că nu va fi crezută, în special prin faptul că italianul i-a oferit mamei un loc de muncă și o casă în care să locuiască.

ȘI-A LUAT INIMA ÎN DINȚI ȘI L-A ÎNFRUNTAT

Tânăra fată a crescut și s-a maturizat, ajungând la vârsta de 19 ani, Ana Maria decide să pună capăt acestor chinuri și să împiedice ca pe viitor Mario Puglisi să mai aibă ocazia să facă și altor fete ceea ce ia făcut Ana Mariei, minoră, motiv pentru care a cerut ajutorul emisiunii Le Iene.

Tânăra, ajutată de reporterul emisiunii, stabilește o întâlnire cu italianul și merge să-i ceară socoteală pentru tot ce i-a făcut în toți acești ani. În tot acest timp, Ana Maria a avut o cameră ascunsă la ea cu ajutorul căreia a reușit să înregistreze toată conversația cu italianul.

Ana Maria își ia inima în dinți și se întâlnește cu Mario Puglisi, căruia îî cere explicații pentru toate abuzurile și suferințele pe care fata le-a suportat în toți acești ani.

Advertisement

După o discuție destul de aprinsă între italian și Ana Maria, discuție în care italianul confirmă acuzațiile pe care fata i le aduce, intervine reporterul emisiunii.

Italianul nu recunoaște cele ce s-au petrecut, ba mai mult, spune că a fost și la închisoare pentru crimă. Dar nu recunoaște nimic din ceea ce a recunoscut cu numai câteva minute în discuția cu tânăra.

Italianul a făcut o afirmație rasistă la adresa româncelor: Aceste românce te provoacă în toate modurile posibile, în toate modurile posibile”, afirmând ulterior că tânăra Ana Maria, la doar 13 ani îl provoca pe acesta să întrețină relații sexuale cu acesta. Domnule, cunoști aceea rasă, cunoști această rasă… Sunt românce, domnule, nu sunt italiane și o fac cu oricine”, spune Mario Puglisi reporterului de la Le Iene.

DENUNȚ LA POLIȚIA ITALIANĂ

Cu frică și cu ochii în lacrimi, Ana Maria, împreună cu reporterul ce emisiunii s-au dus la poliție și a încurajat-o pe fată să depună plângere împotriva acestui om.

Vineri, 21 aprilie 2017, procurorul adjunct Marisa Scavo și procurorul substitut Cristoforo Alessandro Camerano au semnat ordinul de arest preventiv pentru Mario Puglisi, cu acuzația de violență sexuală. Bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru o violență sexuală care a avut loc în anul 2013 dar și pentru omor.

În finalul reportajului, echipa Le Iene face un apel la cine vrea să o ajute pe tânăra noastră conațională cu un loc mai bun de muncă sau cu orice altceva, specificând că Ana Maria se află acum în dificultate și lucrează 7 zile din 7 ca îngrijitoare de noapte, unde este plătită cu numai 350 de euro pe lună.

Advertisement

Oricine vrea să ofere o mână de ajutor tinerei Ana Maria și familiei sale, poate scrie un e-mail la leiene@unaiutoperannamaria.com

SURSA https://www.rotalianul.com/catania-romanca-de-19-ani-abuzata-sexual-de-italian-de-74-de-ani-il-denunta-cu-ajutorul-emisiunii-le-iene/

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Dr. Florin Grama, propus pentru titlul de “Cetățean de Onoare” al Călărașiului

Published

on

În cadrul următoarei ședințe ordinare a Consiliului Local din municipiul Călărași, programată să aibă loc marți, 30 aprilie 2024, ora 16:30, în sala de ședințe a Consiliului Local Călărași, se va propune acordarea titlului de “Cetățean de Onoare” medicului primar chirurgie generală, Dr. Florin Grama.

Dr. Florin Grama este un nume binecunoscut în comunitatea medicală din țară și stăinătate, fiind recunoscut pentru devotamentul său față de pacienți și pentru excelența în domeniul său. Născut și crescut în Călărași, dr. Florin Grama și-a dedicat întreaga carieră către medicină și grija pentru sănătatea pacienților.

Cu o experiență bogată în chirurgie generală, dr. Florin Grama a demonstrat nu doar competență tehnică, ci și o profundă empatie față de cei pe care îi tratează. Este cunoscut pentru abordarea sa umană și pentru relația caldă pe care o dezvoltă cu pacienții săi, oferindu-le nu doar tratament medical, ci și sprijin emoțional în momentele dificile.

De-a lungul anilor, Dr. Grama a fost implicat activ în numeroase proiecte și inițiative menite să îmbunătățească sistemul de sănătate din România. A fost și este un promotor al educației în domeniul sănătății, participând la workshop-uri și conferințe. Acordarea titlului de “Cetățean de Onoare” este o recunoaștere binemeritată a contribuției remarcabile a Dr. Florin Grama la dezvoltarea și promovarea sănătății în municipiul Călărași.

 

Advertisement

 

Continue Reading

Știri

Descinderi: Contrabandiști de țigări, săltați de mascați. Locatarii cred că polițiștii erau abonați la țigările vândute ilegal

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Într-o operațiune amplă desfășurată în zona Biserica Anastasia, pe strada Parcului, la blocul K8  din municipiul Călărași, echipaje ale poliției au efectuat descinderi în mai multe scări de bloc și într-o hală, reușind să-i ridice pe contrabandiștii de țigări care acționau în zonă.

Zona liceului Danubius si ea  împânzită de zeci de mașini de poliție și anchetatori care au scotocit mai multe apartamente în căutarea cartușelor netimbrate.

Locuitorii din zonă spun că această activitate ilegală este des întâlnită și că traficanții au operat fără teamă sau frică datorită faptului că inclusiv unii oameni ai legii ar fi cunoscut situația traficanților și i-ar fi protejat.

Advertisement
Continue Reading

Știri

Un bărbat dintr-o comună din Călărași a fost reținut după ce a cultivat canabis. DIICOT a găsit 47 de plante și 6 kilograme de canabis, printre multe altele

Published

on

sursă foto: wirestock/freepik

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un bărbat care ar fi cultivat canabis într-o comună din județul Călărași a fost reținut joi de către procurorii DIICOT, scrie Agerpres. Ar fi vorba despre două culturi ce erau destinate comercializării. Au fost ridicate de la domiciliului călărășeanului 30 de plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare, 17 plante de canabis recoltate, peste șase kilograme canabis, precum și multe alte probe, menționează procurorii într-un comunicat transmis de Agerpres. 

Primele probe arată că în perioada decembrie 2023 – aprilie 2024, acesta a inițiat și dezvoltat două culturi de canabis, atât în interior, cât și în exterior, destinate comercializării, procurând semințe de nenumărate ori sub diferite identități ficitive,menționează comunicatul.

Pe lângă cele 47 de plante și 6 kilograme de canabis, procurorii au mai identificat o instalație destinată întreținerii culturii, grindere și cântare, obiecte ce purtau urme de substanță, precum și alte mijloace de probă. 

oi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile, informează DIICOT, scrie Agerpres.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate