Naturiste
8 tratamente naturale miraculoase cu tărâțe de grâu: Remedii simple pentru sănătate!

Naturiste
Scapă rapid de tuse cu oțetul de mere – remediu natural 100% eficient!

Scapă de tuse cu ajutorul oțetului de mere
Oțetul de mere este un antiseptic natural excelent, care elimină cu succes bacteriile și virușii sezonului rece ce provoacă răceala și gripa.
Datorită compoziției sale bogate în minerale – precum magneziu, calciu, potasiu, fosfor, cupru, fier, sodiu, fluor, siliciu și clor – acesta are proprietăți antivirale și antibacteriene remarcabile, fiind un aliat de nădejde împotriva gripei și răcelii.
Pentru durere în gât:
Amestecă 100 ml de oțet de mere cu 2 linguri de miere naturală în 300 ml de apă călduță. Consumă câte o lingură la intervale de 4 ore, până la ameliorarea simptomelor. Aceste două ingrediente luptă eficient împotriva durerilor în gât, acționând ca un antibiotic natural.
Pentru gargară:
Dizolvă 4 lingurițe de oțet de mere în 200-250 ml de apă călduță. Folosește pentru gargară pe parcursul întregii zile.
Pentru răceală:
Amestecă 2 linguri de oțet de mere într-un pahar cu apă călduță și consumă întreaga cantitate. Repetă la intervale de 6-8 ore.
De preferat, utilizează oțet de mere preparat în casă – 100% natural!
Pentru frecții:
Aplică oțet de mere simplu pe piept și spate. După frecție, udă șosetele cu oțet și poartă-le la picioare pe parcursul întregii seri.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Naturiste
Remediu naturist pentru plămâni curați și imunitate de fier

Știm cu toții că o imunitate slabă ne expune frecvent la boli de sezon și nu numai. Descoperă această rețetă naturistă simplă, care îți întărește imunitatea și curăță plămânii în mod natural!
INGREDIENTE (pentru ~250 ml)
– 1 cm. rădăcină de ghimbir proaspăt
– 100 g. miere naturală
– 4 linguri suc de lămâie proaspăt stors
– 200 ml. apă plată
MOD DE PREPARARE (5 minute + infuzare)
– Spală bine ghimbirul și taie-l felii subțiri. Adaugă-l în apă și fierbe la foc mic 10 minute.
– Lasă să se răcească până devine călduț.
– Adaugă mierea și sucul de lămâie. Amestecă bine.
– Lasă băutura la infuzat peste noapte (8-12 ore).
– Dimineața, filtrează și păstrează la frigider (rezistă 7-10 zile).
CUM SĂ CONSUMI (rezultate vizibile în 40 de zile!)
– Doza zilnică: 40 ml în fiecare dimineață, pe stomacul gol.
– Cura: 40 de zile – pauză 14 zile – repetă încă 40 de zile.
BONUS: INHALAȚII PENTRU PLĂMÂNI ULTRA-CURAȚI!
– Încălzește 100 ml elixir la 80°C (nu fierbe!).
– Acoperă capul cu un prosop și inspiră aburii 5 minute/zi. Ghimbirul deschide porii, curăță căile respiratorii și purifică plămânii profund!
Atenție: Consultă medicul dacă ai alergii sau afecțiuni cronice. Rezultate bazate pe remedii tradiționale – nu înlocuiește tratamentul medical!
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Naturiste
Siropul de ceapă – remediu naturist pentru sezonul rece

Este un remediu naturist vechi şi foarte eficient potrivit anotimpului rece și nu numai, ușor de preparat şi sigur cu un gust mai plăcut decât cel al produselor farmaceutice.
Se spune că ceapa ține la distanță aceste afecțiuni ale sezonului rece, datorită conținutului de vitamina C, B1, B6, acid folic și biotină.
Ceapa este leguma cea mai bogată în conținutul de quercitină, un puternic antioxidant, având un efect antiinflamator.
Cum preparăm siropul de ceapă
- luăm două cepe mici pe care le vom curăța doar de rădăcini (nu şi de coji, acestea conțin substanțe foarte benefice), apoi într-un vas vom pune cepele cu 250 ml. apă la fiert, în momentul când aceasta a ajuns la punctul de fierbere, din acel moment le vom lăsa să fiarbă 15 minute.
- dăm vasul cu ceapa fiartă de pe foc și o vom lăsa la răcit până va ajunge la temperatura la care vom putea consuma lichidul și doar atunci vom putea adăuga mierea, pe care o adăugăm cantitativ după preferințe de gust (2 – 3 lingurițe de miere par suficiente).
- pentru diversificarea gustului putem adăuga și câteva feliuțe de ghimbir, mentă, hrean.
Acest sirop este foarte benefic pentru gripă și tuse, deoarece are proprietăți antiseptice și antiinfecțioase, ajută la decongestionarea nasului, reduce febra și ameliorează tusea seacă.
Se vor consuma 2-3 linguri pe zi.
Notă: Consultă medicul dacă ai alergii sau afecțiuni cronice.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.