in , ,

Senatoarea Roxana Pațurcă, prezentă la Reuniunea „Transatlantic Under 40 (T -40) Network” din Wasghinton DC

„Transatlantic Under 40 (T -40) Network” – reuniunea care se desfășoară în perioada 06-09 mai a.c., în SUA. Din partea tării noastre a plecat o delegație formată din cinci parlamentari, printre care se află si senatoare PSD Călărași, Roxana Pațurcă.

Negrescu – inițiatorul Rețelei politicienilor sub 40 de ani, pentru consolidarea relațiilor UE-SUA

Victor Negrescu este europarlamentarul care a înființat această reuninune, participând în această perioadă la cea de-a doua reuniune organizată de acesta.

Prima întâlnire a Rețelei transatlantică a politicienilor sub 40 de ani reunește aproape 100 de eurodeputați, în jur de 40 de legiuitori federali americani și mii de membri ai parlamentelor naționale din statele Uniunii Europene și din SUA. – informează stiripesurse.ro

Reuniunea „Transatlantic Under 40 (T -40) Network” care se desfasoara in Statele Unite ale Americii in perioada 6 -9 mai reunește tinerii din Parlamentul European, din parlamentele naționale ale țărilor UE și din Congresul SUA. Vizita a debutat cu o întrevedere la Ambasada României la Wasghinton unde alaturi de colegii mei, parlamentari, am discutat cu Ambasadorul României in SUA, dl. George Maior ,o serie de aspecte care vizează comunitatea română din SUA ,viza Waiver si angajamentele României in cadrul parteneriatului transatlantic. 
In cadrul primei sesiuni,am avut intalniri cu ambasadorul Ue in SUA, David O’ Sullivan, directorul Centrului Politici Bipartizane si cu fosti membri ai Congresului American. Temele de discuție au avut ca subiecte de interes: relatia UE-SUA, desfășurarea campaniilor electorale in sistemul american, finantarea partidelor politice, sondajele de opinie in perioadele de pre si postcampanie electorala, dinamica relatiilor bilaterale parlamentare România- SUA. – scrie senatoarea PSD Călărași, Roxana Pațurcă pe pagina personală de Facebook.

În a doua zi a Reuniunii ” Transatlantic Eu-40″, am avut o serie de întrevederi cu tineri membri ai Congresului SUA, dl.Trey Hollingsworth, Will Hurd si Joe Wilson. Discuțiile au abordat subiecte referitoare la cooperarea dintre UE si SUA, evolutiile la nivelul Uniunii Europene inclusiv în ceea ce privește Brexitul și aspecte de securitate si apărare, relațiile comerciale dintre SUA si UE și cooperarea bilaterala dintre cele doua țări.

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Ziua Europei – 9 mai – C.J. și C.J.C.C. organizează flashmob

„Personalitatea lunii mai – George Lăzărescu”