in

“10 de Nota 10” Gala Premiilor pentru profesori și elevi

Vineri, 13 decembrie 2019, la Călărași, va avea loc cea de-a doua ediție a Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10”, eveniment care este dedicat susținerii și încurajării performanţei şcolare.

Evenimentul are loc la restauratul Hotel Călărași, începând cu ora 19:00.

Tema specială sub care se va desfășura cea de-a II-a ediție, ”Excelența premiază Excelența”, va reuni personalități și mentori din domeniul culturii, artei și educației, lideri ai comunității, oameni de afaceri şi oameni politici, într-un exercițiu de generozitate menit a încuraja și premia Excelența în educație.

Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10” a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii excepționali ai județului Călărași, pentru a promova, susține și stimula excelența în educația formală și non formală, pentru dezvoltarea potențialului maxim al adolescenților și tinerilor, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică, care își schimbă paradigmele foarte rapid.

Anul acesta, cu sprijinul financiar al partenerilor, în cadrul Galei vor fi premiați 26 de adolescenți care au atins Performanța și Excelența în anul școlar 2018 -2019. Distincțiile acordate în cadrul Galei vor fi înmânate de către invitații noștri speciali, surpriză menită să evidențieze încă o dată calitatea laureaților noștri.

Laureații Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10” sunt copiii nu doar cu rezultate școlare excepționale, ci și olimpici sau premianți ai concursurilor naționale și internaționale, cu multiple talente în domenii diferite, elevi ai Liceului Teoretic Mihai Eminescu și Colegiului Național Barbu Știrbei, ambele fiind licee de top călărășene.

De asemenea, vor beneficia de recunoașterea publică a valorii calitative și cinci profesori.

Acești elevi și profesori şi-au adus aportul la construirea unei identităţi educaţionale călărășene competitive în mediul şcolar, prin rezultatele excepţionale obţinute la olimpiadele şi concursurile naționale și internaționale școlare, de muzică, sau implicarea în proiecte bazate pe implicare socială și voluntariat.

În cadrul Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10” 2019, ca și la ediția precedentă, va avea loc o ”licitație tăcută” a unor lucrări și obiecte de artă oferite de artiști plastici locali și de nivel național. Opere de artă, obiecte handmade și experiențe surpriză, toate vor fi elemente magice care vor contura o seară aparte.

Invitații vor fi martorii unui program inedit, urmând ca pe scena evenimentului să performeze artiști excepționali, ”de nota 10”, care vor susține recitaluri, momente unice și emoționante.

Toţi banii strânşi din ”licitaţia tăcută”, cât și fondurile strânse cu ajutorul sponsorilor și partenerilor vor fi folosiți pentru a oferi acestor tineri excepționali un premiu pe măsura valorii lor.

Evenimentul este organizat de Centrul Regional de Resurse Umane pentru Promovarea și Dezvoltarea Economiei Sociale Sud Muntenia (CRRUPDES Sud Muntenia) în parteneriat cu Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Colegiul Național Barbu Știrbei, Primăria Municipiului Călărași, Università degli Studi di Roma “Tor Vergata”, IMAC-Gruppo Ancona, Școala de Valori, LA.C.E – Law Communication Enterprise Italy, 3 EMME, Low Power Smart City, Inforsec, Rivers Lounge, Zeno birotica&papetarie, Editura Dharana.

Artiștii care au donat lucrări pentru licitația tăcută din cadrul Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10” 2019 sunt: prof. Felicia Huideș, sculptor Alexandru Paraschiv, caricaturist, pictor și grafician – Codrin Mihai Cârdu, eleva Ana Maria Păpurică, artist plastic Otilia Anastase, artist plastic Mihaela Melehat, prof. Dorina Cântăbine.

Partenerii media ai Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10” sunt: Kiss FM, Magic FM, Voces Campi, Infomuntenia, Călărași Press, Antena3 Călărași, Observator de Călărași.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

39 de șoferi au rămas fără permis în ultima săptămână

HOȚII ÎȚI INVADEAZĂ INTIMITATEA