in

1.958.000 RON din partea Ministerului Sanatatii, in vederea modernizarii Spitalului Municipal Oltenita!

Primaria Oltenita, prin domnul primar Petre Tone, va informeaza pe aceasta cale, ca eforturile depuse pentru modernizarea si dotarea unitatilor spitalicesti, au fost incununate de success. Saptamana aceasta, pe data de 21.05.2019, am reusit sa efectuam transferul sumei de 1.958.000 RON, intre Ministerul Sanatatii Publice si Administratia Publica locala, astfel ca, am alocat sumele necesare modernizarii si dotarii.

Eforturile noastre au fost rasplatite, datorita implicarii neincetate a domnului primar Petre Tone, alaturi de doamna ministru Sorina Pintea si nu in ultimul rand a doamnei doctor, Smochina Eliza – directorul Spitalului Municipal Oltenita, cu intreaga echipa a Spitalului Municipal Oltenita.

Aceasta investitie in modernizare face parte din programul de dezvoltare locala asumat de intreaga echipa a administratiei publice locale, cu suportul administratiei publice centrale. Planul de investitii are rolul de a da oamenilor ce li se cuvine: tratamente, ingrijire si aparatura medicala performanta, la nivelul Uniunii Europene.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ANUNȚ MEDIU – PRIMĂRIA CURCANI

VIDEO. CJ Călărași și Fundația SERA vor construi un Centru de recuperare destinat copiilor diagnosticați cu autism și Sindrom Down