Breaking News

VIDEO. Senatorul PSD Cionoiu și președintele Vasile Iliuță ajută familiile greu încercate de soartă

Published

on

Bucuria exprimată familia nevoiașă din Dragalina e greu de descris, iar sentimentele i-au copleșit pe toți în timpul dialogului emoționant.

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu: Îmi face plăcere să vă fac cunoștință cu Ana, o tânără greu încercată de viață, din comuna Dragalina. Am întâlnit-o de 1 iunie și, dincolo de povestea ei emoționantă, am descoperit ambiție, răbdare și credință, care o ajută să spargă peretele în care i-a fost zidit destinul și să meargă mai departe.

Ana s-a născut cu piciorușele încrucișate. Încă din primii ani de viață, când, noi, ceilalți făceam primii pași, ea învăța să meargă în genunchi. După multe investigații chinuitoare, medicii au stabilit că suferă de artogripoză și tulburări grave de statică și mers. Boala a înghenunchiat-o pentru totdeauna, condamnând-o la o viață într-un scaun cu rotile, dependentă de mama ei.

Chiar dacă din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic, iar Ana nu va merge niciodată pe picioarele ei, i-am promis că îi voi schimba destinul, oferindu-i un fotoliu rulant electric, care să îi ofere libertatea la care visează. Iar acum se poate deplasa singură unde dorește, fără să depindă de nimeni.
Impresionați de povestea Anei, inițiativei mele s-au alăturat mai mulți oameni de bine, care doresc să o sprijine pe Ana în lupta ei pentru o viață normală.

Doresc să le mulțumesc tuturor și în mod special președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și consilierului județean, Emilia Tudor, care au fost alături de mine în vizită la Ana

VIDEO Drama Anei, fata care merge în genunchi de când s-a născut. Medicii spun că nu va putea sta niciodată în picioare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version