Breaking News

VIDEO. Concluziile secretarului de stat, Raed Arafat, după vizita de la Călărași

Published

on

Vizita șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, vine în contextul în care autoritățile centrale iau toate măsurile pentru limitarea valului 5 covid-19 după ce în cursul orei 13 acesta a fost în vizită la Călărași. S-a întâlnit cu prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, și managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Șeful DSU, Raed Arafat, a ajuns la Călărasi la orele prânzului

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc o ședință de lucru cu autoritățile și reprezentanți ai ISU Călărași, Serviciului Județean de Ambulanță, UPU Călărași și Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Temele abordate sunt legate de echipamente pentru situațiile de urgență, resursa umană și înființarea de puncte de salvare de-a lungul autostrăzii A2.

A treia oprire a lui Raed Arafat a fost la Spitalul Județean de Urgență unde a verificat Unitatea de Primiri Urgențe dar și noile dotări ale unității medicale. Șeful DSU s-a arătat mulțumit de activitatea cadrelor medicale și de felul cum este structurat spitalul. Președintele Consilului Județean, Vasile Iliuță, l-a însoțit pe Raed Arafat pe parcursul vizitei sale și a anunțat că va face toate eforturile necesare pentru decongestionarea circuitului de pacienți COVID. Raed Arafat va face declarații la ora 17:00 la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași.

RAED ARAFAT, NEMULȚUMIT DE SITUAȚIA DIN IALOMIȚA. SPAȚIU INSUFICIENT PENTRU SERVICIUL DE AMBULANȚĂ

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version