in

VIDEO. Ciprian Pandea, despre absorbția de fonduri europene în județul Călărași

Ciprian Pandea, primul candidat pe lista PNL pentru Senatul României, a vorbit, în alocuțiunea avută, despre sprijinul de care au nevoie primarii în accesarea de fonduri europene.

”Vă mulțumesc, domnule ministru, în numele întregii echipe, pentru că sunteți prezent la Călărași! Doresc să aduc în discuție două probleme esențiale ale județului.

Pentru început mă voi referi la operatorul regional de apă Ecoaqua Călărași, care a început programul finanțat pe POIM, în urmă cu mai bine de 7 ani, dar nici până astăzi nu s-a semnat contractul. Vă rog, domnule ministru, să găsim o soluție astfel încât acest contract să se semneze cât mai repede și, în următorul mandat, să îl implementăm în Călărași, ca toți locuitorii județului să beneficieze de pe urma acestei mari investiții. Totodată, accesarea fondurilor europene nu este o problemă doar a primăriilor, ci și a resursei umane de care au nevoie primarii. Trebuie să îi ajutăm pe primari, pentru că ei au bunăvoință și cunosc acest lucru deoarece, în perioada 2016- 2020, m-am zbătut să aducem cât mai mulți bani în județ, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar primarii au dorit să acceseze cât mai multe proiecte. Un alt aspect este cel referitor la faptul că, în Călărași, avem ADR Sud Muntenia, iar Autoritatea de Management pentru Programele Operaționale a trecut în subordinea ADR-urilor, ceea ce înseamnă că s-a debirocratizat activitatea.

Vă rugăm să ne fiți alături, domnule ministru, pentru ca primăriile din județ să beneficieze de cât mai multe fonduri europene!”, a declarat Ciprian Pandea.

Material realizat la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași, executat de S.C CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL CMF- 11200025

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Comunicat de presă – cu privire la vizita de lucru a ministrului Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, în județul Călărași

LIGA 2 – Dunărea Călărași coboară pe locul 5