in

VIDEO. Candidatul PMP Călărași, Simona Vlădica, s-a autoproclamat liderul Dreptei din județul Călărași

Președintele  PMP Călărași, Simona Vlădica a făcut astăzi 14 noiembrie 2020 o analiză în urma alegerilor locale de la finalul lunii septembrie.  Vlădica s-a autoproclamat lidera dreptei din județ, solicitând votul tuturor călărășenilor care simpatizează cu această parte a eșichierului politic pentru reprezentarea intereselor acestora în viitorul legislativ.

Simona Vlădica: Am făcut o scurtă analiză a ceea ce înseamnă dreapta în județul Călărași și am constatat că, din păcate, PNL este mai dezbinat decât oricând, nu a avut în ultimii ani lider, dar acum cu atât mai puțin. Mă uit la președintele lor interimar și văd un distins domn care cred că nu prea știe ce este politica și nici cu ce se mănâncă și nici nu pare a lăsa senzația că știe de unde vine sau încotro se duce. Deci, PNL Călărași nu are lider.

La Senat avem pe primul loc la PNL un fost președinte de organizație de la PSD, deci acela nu mai om de dreapta nu se poate numi. Unele dintre proiectele pe care eu le susțin și le voi susține în Parlamentul României dacă voi aleasă deputat este acela al stopării migrației politice, mai ales atunci când ai obținut o funcție și când pe voturile cetățenilor, tu ai fost să reprezinți un partid anume în Parlamentul României. Este inadmisibil să fii ales de alegătorii PMP, de exemplu, pentru că și noi am avut trădătorii noștri, și apoi să slujești interesele stângii.

Dacă vorbim de USR, avem acolo o doamnă care, așa cum toată lumea știe, este controlată tot de un PNL-ist, de Iulian Dumitrescu de la Prahova. Nu-i ajunge acel județ, vrea în continuare și acest județ, județul Călărași. Deci, USR, am stabilit, este sluga celor de la PNL.

De la PLUS, tind să cred că nici nu contează. Am încercat să am un dialog cu doamna președinte de acolo, nu părea a fi interesată.

În aceste condiții, nu avem o voce puternică în Călărași din partea dreptei. Astăzi, în cadrul acestei conferințe de presă mă autoproclam liderul dreptei din județul Călărași. Cer tuturor alegătorilor care sunt de dreapta să vină alături de mine, să mă trimită în Parlamentul României, unde pot fi siguri că voi fi cu adevărat vocea județului Călărași în întregime, reprezentându-le interesele, așa cum ceilalți senatori și deputați nu au prea făcut-o. Așadar, îmi doresc o voce  dreptei în Parlamentul României, îmi doresc să-i reprezint pe toți cei care sunt de dreapta și cei care votează cu partidele de dreapta.

Material realizat la comanda Partidului Mișcarea Populară Filiala Călărași, executat de .S.C CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL CUI mandatar: 11200012 

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. PMP/ S. Vlădica: “În municipiul Călărași am asistat la o victorie a Dreptei!”

VIDEO. Senatorul PMP Cătălin-Lucian Iliescu își prezintă intențiile politice pentru Senatul României