Connect with us

Alegeri 2024

Vasile Iliuță este “un altfel de candidat” tocmai pentru că nu are nevoie să facă promisiuni electorale

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Am dorit pe cât posibil să nu folosim sintagma “un altfel de candidat” dar oricât ne-am străduit tot la aceasta am ajuns.

Pentru că există o diferență majoră între candidatul PSD Vasile Iliuță și ceilalți candidați la Consiliul Județean.

Vasile Iliuță este “un altfel de candidat” tocmai pentru că nu are nevoie să facă promisiuni electorale.

Advertisement

Vasile Iliuță, din poziția de președinte al Consiliului Județean, a făcut și ce a făcut se vede: a fost modernizată infrastructura rutieră, s-a produs o nesperată revitalizare a  sistemului de sănătate, a fost prioritizat sectorul social, au fost redate comunității monumente istorice emblematice pentru județ și turismul a fost readus la masa marilor proiecte.

 Nimic fantezist.

 Totul cât se poate de obiectiv și de fezabil.

Sunt multe de făcut și acest lucru îl spune chiar candidatul PSD, Vasile Iliuță:

“Nu sunt genul de om care să stea. Sunt atent să fiu permanent în mișcare pentru a angrena o echipă puternică de profesioniști, dispuși să muncească asiduu pentru cetățeni. Iată cum se face administrație: prin muncă, cu mult efort și puțină inspirație!

Advertisement

 Am un proiect administrativ concret și realizabil, bazat pe dezvoltare, coeziune și echitate, prin care vom da o nouă față acestui județ. Vreau să scoatem județul Călărași din rândul județelor sărace.

 Avem resurse, avem forță de muncă, suntem în discuții cu potențiali investitori.

 Este necesar să conturăm proiecte și să facem investiții în educație și cultură.

De asemenea, suntem binecuvântați cu o natură minunată care va atrage în mod sigur turiști, avem de ce să fim mândri și vreau să privim cu speranță spre viitor!

Continuăm împreună pentru a face mai mult, continuăm împreună pentru a face mai bine, #continuămîmpreună dezvoltarea județului Călărași!”

Advertisement

Cu respect și recunoștință,

Vasile Iliuță,

Candidat PSD Călărași la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași

Comandat de PSD-Filiala Călărași

Realizat de ROGER GRAPHIC DESIGN S.R.L.

Advertisement

CUI MF: 21240002

Alegeri 2024

PSD / Nicolae Rîjnoveanu, favoritul indiscutabil în campania electorală din Roseți

Published

on

Campania electorală este în plină desfășurare, iar comuna Roseți devine punctul fierbinte al politicii locale, acolo unde Nicolae Rîjnoveanu, actualul primar, reușește să rămână cel mai iubit candidat politic. Aprecierea comunității îl va lansa, fără îndoială, către un nou mandat de primar.

Cu un palmares administrativ impresionant și o conectare permanentă la nevoile comunității sale, primarul Rîjnoveanu devine un pilon al încrederii pentru locuitorii comunei Roseți. În timp ce alți candidați își promovează proiectele politice, el reușește să se distingă prin experiența sa vastă și abilitățile administrative remarcabile.

Alături de Rîjnoveanu, Vasile Iliuță, liderul PSD Călărași și candidat pentru funcția de președinte al CJ Călărași, își aduce susținerea și recunoașterea pentru colegul său de partid. Într-o declarație recentă pe o rețea de socializare, Iliuță l-a descris pe Rîjnoveanu ca pe un pilon al înțelepciunii politice locale și un exemplu de bune practici în administrația publică.

Când vin la Roseți, mă simt ca acasă. Când vin la Roseți, vin la cel mai experimentat om politic din PSD, primarul Nicolae Rîjnoveanu . Asemenea patriarhilor din vechime, primarul Rîjnoveanu are o înțelepciune și o abilitate greu de egalat. Îl știu de mult și am fost de multe ori pus în situația de a-i cere sfatul. L-am văzut cum cunoaște toate aspectele vieții din comuna Roseți, chiar și chestiuni mărunte care pot părea nesemnificative. Primarul Nicolae Rîjnoveanu este un tezaur al administrației județene, făcând din comuna Roseți un model de bune practici în dezvoltarea rurală! Din 9 iunie, la Roseți continuăm împreună cu Râjnoveanu!” – a subliniat Iliuță în postarea sa.

Advertisement

Cu sprijinul ferm al liderului PSD Călărași și cu susținerea zdrobitoare a comunității sale, Nicolae Rîjnoveanu se îndreaptă cu pași siguri către un nou mandat de primar, consolidându-și poziția ca unul dintre cei mai iubiți și respectați lideri locali din întreaga regiune.

PSD – Filiala Călărași CUI MF: 21240002

Continue Reading

Alegeri 2024

Valentin BARBU, o nouă viziune pentru administrația județeană călărășeană

Published

on

Candidatul PNL Călărași pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, Valentin BARBU, a început în forță campania electorală, bifând până în prezent întâlniri cu electoratul călărășean din Municipiul Călărași, Oltenița, Cuza-Vodă, Borcea, Tămădău Mare, Belciugatele, Ileana, Plătărești, Fundeni, Jegălia, Perișoru, Dorobanțu, Dragoș-Vodă, Dor-Mărunt, Grădiștea, Ulmeni și Ciocănești.

Valentin Barbu și-a prezentat obiectivele proiectului său politic ce vizează dezvoltarea tuturor localităților din județul Călărași prin asocierea administrației județene cu fiecare UAT pentru a accesa cât mai multe fonduri europene.

”Vreau ca toți primarii județului să regăsească în Consiliul Județean și aparatul de specialitate consilierea necesară pentru a accesa cât mai multe proiecte, menite să aducă bunăstare și confort în localitățile lor. Peste 80 de miliarde de euro sunt disponibili prin mai multe programe europene. Trebuie doar să lucrăm cu specialiști și să avem cele mai bune proiecte pentru județul Călărași, pentru fiecare localitate, să putem atrage cel puțin 900 de milioane de euro”, a menționat Valentin Barbu.

Proiectul politic al lui Valentin Barbu este despre viitor, dar şi despre continuitate și aici vorbim despre primarii liberali, oameni de bună-credință, care au pus umărul, timpul și priceperea lor la dezvoltarea comunităților din care fac parte, realizările fiecăruia regăsindu-se în obiectivele realizate.

Advertisement

Valentin Barbu: ”Încrederea noastră crește zi de zi, iar energia pe care o primim de la călărășeni ne face să credem că această campanie onestă și pozitivă va avea rezultatele pe care noi le așteptăm, pe care, de fapt, județul Călărași le merită. Și anume, o nouă viziune pentru administrația județeană!

Continuăm!”

Comandat de PNL Călărași CUI Mandatar 21240015

Advertisement
Continue Reading

Alegeri 2024

VIDEO. Liviu Coman, despre necesitatea unui Călărași verde și curat

Published

on

Sunt Liviu Coman, viceprimar al municipului Călăraș. Ne aflăm într-unul din parcurile municipiului, mai exact în parcul Intim. Până la începutul actualului mandat al guvernanței administrației publice locale, în privința plantării de arbori și arbuși ornamentali pe domeniul public al municipiului, nu s-a făcut mai nimic. De profesie inginer silvic, încă de la începutul actualului mandat de viceprimar, am inițiat și coordonat acțiuni de plantare în spațiile verzi, aliniamente și alte și parcurile din municipiu Călăraș, de puieți și arbuși ornamentali cu ridicat potențial estetic și de protecție a mediului.

În 3 sezoane s-au plantat 3000 de astfel de arbori și arbuși ornamentali cu valoare estetică urbană ridicată. Nu este suficient. Trebuie continuată acțiunea de întinerire a materialului dendrologic din parcuri, aliniamente și alte zone identificate ca spații verzi. Este absolut necesară identificarea și eliminarea de pe domeniul public a arborilor uscați, a celor aflați într-o stare avansată de declin biologic, care constituie un real pericol pentru vieți omenești și pagube umane în condiții de prăbușie, în situații meteorologice extreme, pe care, din păcate, constatăm că le avem din ce în ce mai des.

În paralel, înlocuirea acestora cu arbori și arbuși cu valoare estetică urbană ridicată. Prin vot, fiți alături de mine și echipa de consilieri propusă de Alianța Electorală PMP Forța Dreptei pentru un călăraș verde, pentru un mediu sigur și curat.

Material comandat de Partidul Miscarea Populara – Filiala Judeteană Călărasi, parte în Alianța Electorală PMP – FORȚA DREPTEI:  | CUI M.F. 21240022

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate