Connect with us

Tipografia PRESS – cel mai bun preț pentru cele mai bune servicii

Serviciile de tipografie digitală sunt servicii care utilizează tehnologia digitală pentru a produce imprimări de calitate. Aceste servicii pot include tipărirea de afișe, flyere, pliante, cărți, reviste și alte materiale de tipar, precum și producția de materiale promoționale personalizate, cum ar fi brichete, pixuri și brelocuri.

De obicei, serviciile de tipografie digitala oferă o gamă larga de opțiuni de personalizare, inclusiv alegerea tipurilor de font, culorilor și dimensiunilor. Acestea pot fi, de asemenea, capabile producă imprimări de calitate în mai multe copii, astfel încât puteți distribui materialele la o audienta mai larga.

Produsele printate la imprimanta digitală sunt produse care sunt printate utilizând tehnologie digitală, în locul metodelor tradiționale de tipar offset. Imprimantele digitale pot imprima direct pe hârtie, materiale promoționale, ambalaje si alte suporturi, oferind o gamă largă de opțiuni de personalizare si flexibilitate.

Acestea sunt capabile producă imprimări de calitate într-un număr mic de exemplare, făcandu-le ideale pentru proiecte cu tiraje mici sau medii. Produsele printate la imprimanta digitala pot include afișe, pliante, flyere, broșuri, cărți, reviste, ambalaje, cărți de vizita, mape de prezentare și alte materiale de marketing și publicitate.

SERVICII OFERITE:

Plotare. Tipar digital. Decupare pe contur. Etichete autoadezive. Caiete personalizate. Tablouri canvas. Diplome personalizate. Plachete. Calendare personalizate. Brosuri. Pliante. Flyere. Carti de vizita. Pungi personalizate. Invitații de nuntă. Afise personalizate. Colantări vitrine.
AFISE / POSTERE
CARTI
AGENDE
ECUSOANE
BILETE / TALOANE
CALENDARE
CARDURI
FIDELIZARE CATALOAGE SI BROSURI
CARTI DE VIZITA
FIDELIZARE CATALOAGE SI BROSURI
COLI CU ANTET
DIPLOME
ETICHETE
FLYERE
FORMULARE TIPIZARE
PLIANTE
FELICITARI SI INVITATII
MAPE DE PREZENTARE
MENIURI NOTES-URI
PLICURI STICKERE
WOBBLERE INSIGNE
CD / DVD
în curs de actualizare.