Știri

Stan Ion a depus jurământul în calitate de subprefect!

Published

on

Luni, 25 mai 2020, începând cu orele 17.00, în sala de ședințe a Instituției Prefectului – județul Călărași, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către domnul Ion STAN, subprefectul județului Călărași. Ceremonia a fost deschisă de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe SORESCU, care a dat citire Hotărârii de Guvern prin care domnul Ion Stan a fost numit în funcția de subprefect.

După depunerea jurământului, subprefectul Ion Stan a rostit o scurtă alocuțiune:

Domnule Secretar de Stat,
Domnule Prefect,
Domnule Subprefect,
Onorată asistență,

În primul rând, mulțumesc domnului prim-ministru Ludovic Orban, pentru încrederea acordată.
Odată cu numirea mea în funcția de subprefect al județului Călărași, îmi asum în totalitate responsabilitățile ce decurg funcției și voi susține toate măsurile din Programul de guvernare care pot conduce la dezvoltarea județului nostru, printr-un dialog permanent cu autoritățile publice locale, cu partenerii de dialog social, cu mediul privat și reprezentanții mass-media.
Doresc să transmit un mesaj tuturor cetățenilor județului Călărași că voi fi permanent la dispoziția lor, pentru rezolvarea oricăror probleme, în limita competențelor legale pe care le deține Instituția Prefectului.Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de mine la ceremonia de investire si depunere a jurământului.“a încheiat subprefectul Ion STAN.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version