in

VIDEO. PMP/ S. Vlădica: “În municipiul Călărași am asistat la o victorie a Dreptei!”

Președintele Partidului Mișcarea Populară Călărași, dr. Simona Vlădica a salutat rezultatul obținut de partidul pe care-l reprezintă, la localele din 27 septembrie, care a condus la obținerea unei funcții de viceprimar al muncipiului reședință de județ. Simona Vlădica a descris acest succes ca pe fiind unul al real reprezentant al dreptei, acuzând  conducerea locală a PNL despre care a spus că  nu a înțeles că este timpul să facem echipă.

Simona Vladica:“Eu sunt Simona Maria Vladica, sunt președinta a organizației județene a PMP Călărași și deschid lista pentru Camera Deputaților. Alături de mine este domnul Senator în funcție Cătălin Lucian Iliescu și el deschide lista pentru Senatul României.” – spune la începtului conferinței, apoi continuă:

Alături de mine, după cum știți, PMP a reușit să aibă un vice-primar în cea mai importantă primărie din județul Călărași, respectiv Primăria Municipiului reședință de județ. Imediat după câștigarea acestei funcții prin votul consilierilor local aleși, am ieșit pe Facebook cu un film prin care am prezentat tuturor călărășenilor această victorie a dreptei. Da, în municipiul Călărași am asistat la o victorie a dreptei. Păcat că cei de la PNL nu au înțeles că este timpul să facem echipă, să se respecte în tocmai alianța națională, dar, știți cum e, în județul Călărași dragoste cu sila nu se poate.

Așadar, mă bucur ca măcar noi, PMP, am reușit să fim parte la ceea ce înseamnă administrarea și administrația în primăria municipiului Călărași pentru următorii patru ani de zile. Acesta este momentul în care toți călărășenii care au crezut în candidații PMP vor putea constata că nu toți politicienii sunt hoți, nu toți politicienii mint, nu toți politicienii sunt corupți. Am aici alături de mine pe domnul Liviu Coman, domnul vice-primar, un profesionist, un om care nu a trăit din politică, așa cum nici eu nu trăiesc și nu am trăit din politică, un om care are o profesie de bază, un om care a ales, la fel ca și mine, să aducem în fața călărășenilor toată experiența noastră profesionala și de viață pentru a pune umărul la reclădirea a ceea ce înseamnă și poate însemna frumosul oraș Călărași, lăsat în paragină în ultimii mulți ani. Am avut în județul Călărași mulți ani PSD, după aceea au venit cei de la PNL, toți o apă și un pământ.

Vedem cu toții cum arată, din păcate, întreg județul Călărași. Nu o să mai insist cu criticile, este momentul să construim, iar domnul Liviu Coman își ia angajamentul față de călărășeni că toate proiectele cu care a venit în campania electorală le va implementa cu succes.

Mai mult decât atât, aș vrea să fac o trimitere la ceea ce PMP are ca și doctrină fundamentală, și anume valorile creștin democrate. Trăim cu toții vremuri tulbure, în care vedem că familia este lăsată într-un plan secund, este umilită și este desființată, așa cum o știm noi de la bunicii noștri, și anume că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Cei de la USR ne-au arătat deja că sunt anti-creștini. Eu nu pot să accept ca trăind în România, supranumită grădina Maicii Domnului, să fim umiliți aici la noi acasă, să ajungi să-ți fie rușine să mai faci un comentariu la adresa Bisericii, pozitiv și apreciativ, pentru că imediat apar votanții USR-ului care te desființează. Eu așa ceva eu nu pot să accept și nu voi accepta niciodată. De asemenea, mă voi raporta întotdeauna la valorile naționale și la tradițiile noastre, care sunt din ce în ce mai puțin promovate, și din păcate, nu mai avem timp pentru așa ceva. Nu, va fi momentul și va trebui să ne reîntoarcem la rădăcinile care ne-au ținut neamul nostru unit peste veacuri, așa cum ne-au ținut Biserica, ne-au ținut și tradițiile, bunicii noștri și toți cei din satele românești care au reușit să țină comunitățile închegate. Probabil că ați văzut și pe Facebook, de multe ori port ie, port costume populare pentru că mă regăsesc și ar trebui cu toții să ne regăsim în portul acesta popular.

Avem atâtea tradiții frumoase, atâtea obiceiuri din care putem să facem și bani, de altfel. Poate că ați văzut în programul meu politic că mă raportez la turism. Întreaga echipa PMP Călărași își propune să dezvolte acest județ inclusiv prin turism, prin agro-turism, prin promovarea tuturor valorilor pe care le avem. Putem da de lucru și bunicuțelor care stau la casă, le putem da să coasă acele ii frumoase și putem câștiga bani din asta. Sunt multe proiecte care pot fi făcute și vă îndemn să citiți programul politic al întregii echipe PMP pentru că este făcut cu adresabilitate exactă pe județul Călărași, desigur că avem și câteva proiecte comune de țară, dar majoritatea sunt proiecte de care călărășenii au nevoie.

Revenind puțin la programul politic, PMP, la nivel de țară, susține transparența publică, transparența în administrație. Este timpul să facem lucruri concrete pentru cetățeni din bani publici. Nu este admisibil ca în secolul XXI să avem contracte care sunt confidențiale. Nu există contracte confidențiale când sunt plătite din banul public.
De asemenea, PMP își dorește reducerea fiscalității și, la fel, să avem lucruri de muncă bine plătite aici acasă.

De asemenea, cer imperios redeschiderea școlilor. Atâta vreme cât școlile sunt dotate cu separatoare, atâta vreme cât copiii nu se întâlnesc, mi se pare aberant și halucinant să ții școlile închise și să pedepsești o multitudine de copii. Unii dintre ei nu au acces la tablete, unii dintre ei au acces la tablete dar unul dintre părinți este condamnat să rămână acasă să facă temele și practic devine un adult nefuncțional. Respectând toate măsurile de siguranță, cer imperios redeschiderea școlilor în județul Călărași și în întreaga țară. Atunci când va fi o situație într-o clasă, să se închidă clasa respectivă, nu întreaga școală. Calitatea noastră ca politicieni este să strigăm până vor auzi cei care nu vor să audă că este nefiresc și anormal ceea ce fac.
Nu ne putem întoarce în peșteri, trebuie să ne adaptăm și să mergem înainte.

Material realizat la comanda Partidului Mișcarea Populară Filiala Călărași, executat de .S.C CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL CUI mandatar: 11200012 

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI GĂSEȘTI ACUM UN ATELIER DE SERVICII CNC ÎN VALOARE DE 30.000 DE EURO

VIDEO. Candidatul PMP Călărași, Simona Vlădica, s-a autoproclamat liderul Dreptei din județul Călărași