Connect with us

Politică

Este oficial: Iacomi revine în PSD, dar vrea ca deputatul „Coardă” să plece

Published

on

Este oficial! Primarul Orașului Lehliu-Gară, Iulian Iacomi, va veni în PSD Călărași, însă cu o condiție importantă. Fostul lider PSD a ieșit din rândul liberalilor în urmă cu 2 luni, organizația PNL retrăgându-i sprijinul politic.

Călărași PRESS a reușit să obțină, în exclusivitate, un punct de vedere din partea fostului lider PSD care s-a arătat interesat de revenirea în PSD Călărași.

Iacomi spune că vrea să revină alături de echipa PSD, însă cu o condiție – ca deputatul Dumitru Coarnă să iasă din calculele politice ale PSD.

Fostul liberal susține că deputatul „Coardă”, așa cum îl numește Iacomi,  este omul care rostește lucrurile pe care Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași, nu vrea să le spună, exemplu fiind acuzele deputatul Coarnă la adresa celuilalt coleg Constantin Bîrcă.

Din cealaltă tabără, deputatul social-democrat al PSD, Dumitru Coarnă îi contestă intențiile primarului din Lehliu-Gară care s-a arătat intersat de oportunitatea revenirii în PSD.

DECLARAȚIA LUI IULIAN IACOMI – ÎN EXCLUSIVITATE – PE CANALSUD.RO

foto:calarasipress.ro /Iulian Iacomi, congres PSD București

Politică

VIDEO. Mihăiță Beștea acordă audiențe la sediul PSD Oltenița

Published

on

Mihăiță Beștea, în calitate de președinte al Organizației PSD Oltenița acordă audiențe cetățenilor, activitate care se desfășoară în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 10:00-16:00, la la sediul formațiunii politice din municipiul Oltenița.

Continue Reading

Politică

PSD Călărași/ Vasile Iliuță amenință PNL Călărași cu noi „victime”

Published

on

Vânătoare politică a liderului PSD Calarasi, Vasile Iliuta, se pare ca face noi “victime” in rândul liberalilor. Ultima achiziție care s-a alăturat social-democraților călărășeni este chiar secretara organizației județele a PNL Călărași, Vera Cheleș, care a hotărât să vină în echipa PSD.

În ciuda demersurilor pe care șeful PNL, Ciprian Pandea, le-ar fi făcut pentru a o readuce înapoi pe aceasta, finalul a fost nefavorabil pentru PNL. Informația a fost confirmată și de Vasile Iliuță, care a băgat cuțitul în rana și a spus că urmează noi plecări din rândurile primarilor PNL care vor veni in PSD Călărași.

Întrebat de jurnaliști despre cine ar putea fi vorba, Iliuță a refuzat să precizeze.

“Ne mărim echipa, zi de zi. Din zona PNL vin oameni către zona PSD.  Spre exemplu, secretara PNL, Vera Cheleș, a preferat să se angajeze la SC Drumuri și Poduri SA, din cauza indiferenței echipei PNL, care nu a văzut că acea secretară are contribuție în tot ce s-a întâmplat pozitiv în creșterea PNL. Ea a fost abandonată, nu a  fost băgată în seamă. Putea să i se ofere o șansă, să poată fi și ea responsabilizată pe  măsura implicării. Ciprian  Pandea a făcut demersuri pentru a o aduce înapoi în partid, neconvingând-o. Mulți aleși locali vor veni în PSD. În ultimele 3 luni de zile, se va întâmpla ce s-a întâmplat și cu mine.” a precizat Vasile Iliuță în conferința de presă de joi, 17 noiembrie 2022.

Continue Reading

Politică

Deputatul PSD Constantin Bîrcă face demersuri pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor

Published

on

Deputatul social-democrat Constantin Bîrcă susține, printr-o postare pe Facebook, faptul că, în cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților au fost votate serie de amendamente la două proiecte de lege pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor din domeniul avicol.

„Este vorba despre constituirea cadrului legal pentru Programul de Susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție și de Programul de Susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol.
Ambele proiecte au fost aprobate de Comisie, astfel încât fermierii să beneficieze cât mai repede de aproximativ 168.000.000 lei, pentru fermele de suine, și 116.000.000 lei, pentru cele din domeniul avicol.
Trebuie să venim în sprijinul fermierilor români cu mai multe astfel de scheme de ajutor de stat, care să îi ajute să treacă cu bine peste problemele din această perioadă complicată și să își desfășoare activitatea fără sincope majore. Vă promit că vom continua cu aceste măsuri de sprijin pentru agricultură.”

Continue Reading

Cele mai accesate articole