Știri

Directoarea azilului de bătrâni din Unirea confiscă telefonul mobil al unui bătrân care s-a plans de condițiile din cămin

Published

on

Mai mulți cetățeni din localitatea Unirea ne-au atras atenția asupra problemelor ce se petrec în această comună condusă de familia Belu. La conducerea Primăriei se află primarul Florian Belu, ales în anul 2017 din partea Partidului Social Democrat în cadrul alegerilor partiale locale desfășurate. Soția acestuia, Mirela Belu, este director la Căminul pentru persoane vârstnice din localitate încă din anul 2008, având în subordine mai multe salariate care se ocupă de cei 24 de bătrâni care beneficiază de serviciile oferite.

Recent, unul dintre bătrâni s-a declarat nemulțumit de condițiile din cămin și a pus mâna pe telefon pentru a anunța o persoană apropiată de această situație. Bătrânul de peste 70 de ani care se află în centrul de 10 ani a fost prins de directoare, iar telefonul acestuia a fost confiscat. Acest lucru se întâmpla la începutul lunii aprilie a.c. Informația este confirmată și de o angajată a centrului care ne-a spus că acest bătrân nu are o relație deloc bună cu directoarea Belu Mirela. Alte pesoane din sat spun că bătrânii se plâng de mâncarea insuficientă și lipsa de interes a conducerii.

Directoarea motivează decizia luată spunând că Centrul pentru persoane vârstnice are un Regulament de Ordine interioară care nu permite denigrarea instituției.


Contactată pentru un punct de vedere, directoarea azilului, Mirela Belu nu a negat că a confiscat telefonul bătrânului, argumentând decizia luată:

In legatură cu domnul respectiv, problema este mai delicată. Marți puteti veni la sediul caminului . Va stau la dispozitie sa discutăm.

Domnul Matei si a dat in judecata copilul. A refuzat să îi mai plateasca pensia alimentara. Se judecă acum cu restul familiei pentru o suprafață de 0,3 ari. A mers si la domnul Aniel la Borcea, pentru că acolo a locuit încercând să obțină ce nu i se cuvine. L-am însoțit la un avocat care i-a prezentat situația reală. I-a spus că documentul pe care il detine este o hotărâre definitivă și irevocabilă si nu se poate modifica nimic. Continua sa denigreze instituția ambitionandu-se sa obtina ce nu-i se cuvine. Încă de când a venit l-am stăpânit cu greu sa nu ne mai denigreze. Umbla prin sat la toate femeile văduve cerandu-le sa conviețuiesc cu el.

Te astept sa vezi adevărul la fata locului. Beneficiarii iti pot confirma cele relatate de mine. Avem si in camin bătrâne care au fost abordate de dumnealui.” – a scris Mirela Belu ca răspuns privind situația expusă de calarasipress.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version