in

Ciprian Olteanu: “După ziua votării o sa rămânem doar cu cicatricile unei bătălii din care nu ar trebui sa câștige nimeni”

Ciprian Olteanu, candidatul desemnat al Partidul Național Liberal –  Călărași, a punctat, print-un mesaj postat pe Facebook, în care a vorbit despre situația apărută în localitatea Unirea din cauza unor persoane rău întenționate care urmăresc denigrarea prin postări publice – conturi false și atacuri nejustificate.

Ciprian Olteanu face apel la calm și roagă cetățenii să înțeleagă faptul că după terminarea alegerilor vor rămâne cu “cicatricile unei bătălii din care nu ar trebui sa câștige nimeni…” 

Tânărul candidat se bucură de notorietatea și încrederea cetățenilor ce își doresc o schimbare în Unirea. Acesta este detașat și sigur că va reuși să obțină un rezultat bazat pe dorința de schimbare.

“De ceva vreme lupta politică dezbină cetatenii comunei Unirea, apar conturi false prin care se lanseaza atacuri atat de o parte cat si de cealaltă, unii jignesc/urmaresc/hartuiesc rude, prieteni, consateni, pentru ca alti oameni sa fie victorioși.

 Nu asta e normalitatea, nu va mai lăsați influențați de atacurile conturilor false ale celor ce se ascund în spatele calculatorului. După ziua votării o sa rămânem doar cu cicatricile unei bătălii din care nu ar trebui sa câștige nimeni, primarul este al comunei, nu al unui grup de interese.

 Știu că prin faptul ca sunt o opțiune pe buletinul de vot deranjez, insa intr-o competitie politică ar trebui sa castige oferta cea mai bună, echipa cea mai competentă, oamenii cei mai valorosi iar cu cat oferta e mai variată cu atât voi, cetățenii comunei Unirea, veți avea de castigat.

Va rog sa analizați in campania politica ce urmeaza realizari si esecuri, sa comparați viziunea candidaților pentru viitorul vostru, si sa faceți alegerea potrivită !”

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ISU Călărași a avansat 51 de cadre militare întru-un cadru festiv

Consiliul Județean Călărași a rămas fără președinte. Vasile Iliuță acuză instituțiile de abuz de putere