Actualitate

Chirurgie pediatrică, la Călărași

Published

on

Cea mai importantă unitate medicală din județul Călărași are, începând de acum, o zonă specială pentru Chirurgie Pediatrică. Inaugurarea a fost făcută astăzi, 22 iunie 2022, eveniment la care a luat parte și șeful CJ Călărași, Vasile Iliuță.

“Începând de astăzi copiii internați pe secția chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Călărași vor avea spațiul lor de cazare. Dacă până acum micuții care sufereau intervenții chirurgicale se refăceau la comun cu adulții, în aceleași saloane, acum putem vorbi de o reușită pentru ei – Compartimentul de Chirurgie Pediatrică. Locația se află la etajul III al Spitalului Județean de Urgență Călărași și oferă cele mai noi condiții spitalicești. Spitalul rămâne prioritatea mea!” –  scrie Vasile Iliuță pe o rețea de socializare.
“Compartiment de chirurgie pediatrică ultramodern. La Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi.
Inițial acolo trebuia sa fie mutată o altă secție, însă împreună cu președintele Vasile Iliuta am luat o decizie prin care vom fi gata sa asigurăm cele mai bune condiții pentru cei mai mici dintre pacienții noștri, care au nevoie de servicii chirurgicale.
Mai mult, am creat și posibilitatea ca părinții acestora sa poată sa ii supravegheze în trei rezerve în care nu vor mai fi nevoiți să se înghesuie în același pat. Pot spune că este cea mai noua și modernă structură medicală din județ.” – scrie într-o postare managerul SJU Călărași, Bogdan Mihai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version