Știri

Călărași: Doi polițiști locali au prins doi consumatori de droguri

Published

on

Doi polițiști locali din cadrul Poliției Locale Călărași au reușit să prindă în flagrant delict doi tineri din Călărași care consumau droguri și alcool într-o scară de bloc din municipiul Călărași.

Astăzi, 25 iunie, ora 16.00, Constantin Andrei și Simion Marian, aflați în patrulă pe str. Florilor, în dreptul blocului H 22, în spate,
la parcul Florilor au fost observate două persoane care prezentau un comportament suspect, respectiv doi tineri de 29 și 34 ani.

Agenții poliției locale au procedat la legitimarea celor două persoane, ulterior s-a realizat un control corporal asupra celor doi tineri. Au fost identificate fragmente vegetale ( 0,50 g cannabis) ce erau depozitate într-un “grinder weed“, foițe și filtre, obiecte găsite cel mai frecvent asupra consumatorilor.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție
Județean Călărași, lucrătorii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate vor continua cercetările.

Daniel Anghel, directorul Poliției Locale Călărași a declarat că dorește ca efectivul de polițiști locali să colaboreze cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași cât și cu Inspectoratul Județean de Jandarmerie Călărași pentru a desfășurarea de acțiuni de combatere asupra consumului și traficului de substanțe interzise.

În vizor au fost luate mai multe zone operative din Călărași, iar directorul Poliției Locale a declarat că există date și informații despre activitatea de vânzare, consum a acestor substanțe interzise din municipiul Călărași.

Viceprimarul Dragoș Coman a declarat referitor la acest subiect faptul că Primăria Municipiului Călărași există o mare preocupare pentru această problemă. 

S-a mai făcut precizarea că în municipiul Călărași s-a pus în funcțiune un sistem de supraveghere modern și eficient, folosit în prezent pentru monitorizarea anumitor zone de interes pentru autorități.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version